10 teplých svetrů pro přicházející podzim

10 teplých svetrů pro přicházející podzim

Noci se zkrátily, dny se ochladily... Po létě přichází další krásné období. Světříková sezóna zahájena a my se v tomto článku podíváme na ty, které budou letos TOP.

Starbucks už nabízí své dýňové latté, pouliční lampy se rozsvěcují mnohem dříve než tomu bylo o prázdninách. Ano, přichází podzim. To ale pro milovnice módy není špatná zpráva. Právě naopak. To totiž znamená, že můžeme své šatní kousky kombinovat dle libosti. A především vytáhnout naše oblíbené svetříky. Hmm tak které by na letošních ulicích mohly vypadat nejlépe? Známe TOP 10.

1. Svetr & podprsenka

Velkým hitem by mohl být přicházející look přímo od hollywoodských celebrit. Ti totiž začaly nosit svetr a pod ním jen podprsenku nebo plavky. Ano, je to celkem neobvyklá varianta outfitu, ale proti gustu... Koukněte jak to Katie Holmes sluší. Kašmírový svetřík - palec nahoru.

2. Nestárnoucí královna barev

Černá je černá... Klasická barva se projevuje i ve výběru svetru. Malý tip: Zkuste černý svetr s rolákem a k němu pro chladnější dny i černý kabát. 

3. V boho stylu

Co si pod tímto pojmem představit? Boho styl má v sobě nádech prvků hippies a gypsy. Třásně signalizující volnost pohybu a svobody. Různé ornamenty i motivy květin a jiných přírodních vzorů. Líbí se vám boho? Boho svetříky také patří do letošní TOP 10!

4. Neonky 

Ano, čtete správně! Neonky letos dokonce pronikají i do podzimních kolekcí. Zařaďte do svého ponurejšího šatníku i některou z pořádně šťavnatých barev.

5. Větší? Lepší!

Oversized není žádnou novinkou, jen potvrzujícím módním pravidlem 21. století. Větší velikost než potřebujete může působit skvělým dojmem, jen to umět správně nosit. Malý tip: Oversized svetr s balónovými rukávy.

6. Šik jako Chanel

Krásné a decentní svetříky nemusíte hledat pouze v luxusních obchodech. Dokonalý svetřík jistě naleznete i ve vašem oblíbeném obchodním centru, jen pořádně hledat! Šik jako chanel. S timto typem cardiganu si budete připadat sebevědomě.

7. Všechny odstíny béžové, prosím.

Která barva letos dokáže konkurovat černé? Tušíte správně, je to béžová. Kolekce opěvující tuto barvu najdete aktuálně snad v každém obchodě. Tak honem do nich, ať si svůj béžovoučkej můžete také pořídit. Nebo dva?

8. Ještě trošku delší

Delší cardigan? Letos opět ano! Tento oděvní kousek je podzimem naprosto oblíbený... Všechny barvy světa? Dovoleno. Mějte je v jakékoliv variantě, budou prostě slušet každému.

9. Nesmrtelné proužky

Ano, trendy jsou opět proužky v různých směrech. Pokud se ještě nechcete zbavit pastelových barev z léta, nevadí. Reflektujte je do těchto lehkých svetýrků.

10. Vrrr

To nejlepší nakonec? Možná. Printované vzory stále hýbou světem.

Zdroj foto: pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram