11. ročník soutěže krásy LOOK BELLA startuje již za 3 dny!

11. ročník soutěže krásy LOOK BELLA startuje již za 3 dny!

Již za pouhé 3 dny startuje prestižní soutěž krásy LOOK BELLA 2014, kdy se TOP 10 dívek utká o první titul soutěže.

V Theatro Music Club v Praze se již za 3 dny - 19. 9. 2014, rozjede první casting prestižní soutěže LOOK BELLA 2014 určený všem mladým, atraktivním a talentovaným dívkám i mužům do 25 let.

Tento den vyvrcholí zahajovací afterparty ve 20:00, kde se TOP 10 dívek z prvního castingu utká o první titul soutěže - LOOK BELLA Theatro. Vítězka se může těšit na krásnou korunku od LILIAN Czech, šerpu, květinu, drobné dárky od partnerů a přednabitou kartu na konzumaci v clubu Theatro!

Pořádající modelingová agentura PRESTIGE MODELS si vás dovoluje pozvat na tento unikátní a zahajovací večer, kterým vás bude provázet moderátorka TV Relax Veronika Petrová. Nebude chybět ani zajímavý program, jehož náplní bude také pěvecké vystoupení nejkrásnější dívky Superstar Kristýny Šebíkové či oblíbená promenáda v plavkách.

Vrcholem večera bude volba a vyhlášení vítězky Look Bella Theatro 2014.

O držitelce prvního titulu z této soutěže rozhodne poměrně různorodá porota. V ní zasedne patronka letošního ročníku Karolína Krézlová, Nela Slováková, uznávaný plastický chirurg a zároveň soudní znalec v oblasti estetické chirurgie MUDr. Patrik Paulis, Karolína Humečková – LOOK BELLA Sympatie 2013 a mnoho dalších.

Soutěž Look Bella procestuje ještě řadu našich velkých měst, ve kterých budou vybráni nejkrásnější chlapci a dívky. 

Ti budou na semifinále v Brně soutěžit o tituly:
LOOK BELLA 2014
LOOK BELLA SYMPATIE 2014
LOOK BELLA INTERNET 2014
LOOK BELLA ELAN
LOOK BELLA SILUETA 2014
LOOK BELLA WORLD 2014

Po semifinálovém galavečeru následuje již tradičně Velké Finále pořádané v luxusním hotelu Clarion Congress Hotel Prague.

Vítězky a vítězové si i v letošním roce kromě titulu z prestižní soutěže krásy odnesou spoustu cen. Vítězka obdrží poukaz v hodnotě 100.000 Kč na jakýkoli zákrok u MUDr. Patrika Paulise, plastického chirurga, všichni vítězové obdrží od společnosti CEWE kompaktní fotoaparát, vítězové obdrží lyže nebo snowboard od společnosti ELAN, stylové vodní dýmky instar, korunky od LILIEN Czech Jewelry, kosmetiku Lollipops Paris, Matis Paris, exkluzivní vlasovou péči Brazil Keratin a mnoho dalších dárečků od partnerů soutěže.

Vítězka titulu LOOK BELLA WORLD také získává možnost oslnit svět na nejedné z prestižních mezinárodních soutěží krásy.

Zdroj: PRESTIGE MODELS

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram