13. ročník charitativního bazaru Báry Nesvadbové je tu!

13. ročník charitativního bazaru Báry Nesvadbové je tu!

Nadační fond Be Charity pořádá již 13. ročník charitativního bazaru s luxusní módou za zlomek ceny. Nákupem uděláte radost sobě, ale také lidem, zejména dětem, kteří to potřebují. I slavné české tváře pomáhají!

NF Be Charity již několikátým rokem podporuje svými aktivitami lidi s mentálním a kombinovaným postižením. Díky tomu se doposud podařilo vybrat více než šest milionů korun. Jen na loňském ročníku charitativního bazaru se vybralo přes milion korun.

POMOZTE NÁM POMÁHAT

 

„Kdokoliv s tak velkým štěstím, jako je zdraví, by neměl zavírat oči před ostatními. Pomáhat postiženým je pro členy Nadačního fondu Bazaar Charity přirozené, samozřejmé a absolutně automatické,“ říká zakladatelka nadačního fondu Barbara Nesvadbová.

Posláním nadačního fondu Be Charity je podporovat dlouhodobě nemocné či jinak znevýhodněné osoby a jejich rodinné příslušníky, kteří se o ně starají. Reálně tedy pomáhají příspěvky na léčbu, rehabilitaci, na koupi zdravotnických pomůcek a materiálů.

Kdy se můžete zapojit a pomoci vy osobně?

Třeba právě 11. listopadu 2019 od 16 do 20 hod. v Praze v Žofín Garden. Nákupem luxusního oblečení za velmi sympatickou cenu totiž uděláte radost nejenom sobě, ale i lidem, kteří si ji sami udělat nemohou. Mezi oblečením, které si můžete koupit najdete značky, jako jsou Prada, Max Mara, Dior a spoustu dalších. Stejnou váhu má pomoc známých osobností, které mimo jiné do bazaru věnovaly pár kousků ze svého šatníku...

„Chceme znát příběh každého žadatele a pomáhat s konkrétními osudy. Mezi zásady patří přímý kontakt s žadatelem a rozdělení 100 % získaných finančních prostředků.“

 

Zdroj: FB @miroslavbarta

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram