5 stylových typů bot, ve kterých na podzim nepromoknete

5 stylových typů bot, ve kterých na podzim nepromoknete

Nové trendy, zpátky do minulosti, nebo oblíbená klasika. Podzimní sezóna bot je tu.

Podzim už se ukázal ve své plné kráse jak za svitu sluníčka, tak i za deště. Babí léto však pomalu odejde a obloha se naplní deštivými mraky. Jak zvládnout toto deštivé období plné mokrých listů a kaluží stylově a pohodlně? My víme!

1. Vzory, vzory, vzory 

To letos platí jak na kabátky nebo módní doplňky, tak i na boty. Nejen, že budete naprosto IN, ale především máte zaručeno rozstřelení jinak naprosto černého outfitu, který je u většiny žen v tomto období jasnou klasikou. Co z toho plyne? Kupte si alespoň jedny botky s leopardím, zebřím nebo hadím potiskem.

2. Důraz na podrážku

Dalším módním streetstyle hitem se staly vysoké podrážky. Přidají o pár centimetrů na výšce a prodlouží pohodlně nohy. Tento prvek se vnesl i do podzimních trendů. S těmito teniskami nejen budete o trošku vyšší ale také o trošku dál od mokré silnice a ještě dál od nepříjemné situace s mokrými ponožkami.

3. Kovbojky

Pokud se vám nechtějí kupovat nové páry bot, nebo už jste se rozšoupla na jaře, a teď to nechcete přehánět, nevadí. Například kovbojské botky z jara poslouží dobře i jako podzimní trhák. K upnutým světlým džínům, hnědé kožence a huňaté šále dokonale padne i tento pár bot.

4. Špičky!

Obnovování módních trendů z minulosti je v módě na dennímpořádku. V tomto případě flashback nalézáme u bot s hranatou špičkou. Ty začaly opět frčet a módní obchody znovu nabízet. Ovšem striktně špičaté kozačky v botníku ponechejte, kotníkové, nadkolenkové, podkolenkové… Ty hitem stále zůstávají.

5. Chelsea boots

Co nikdy nevyjde z módy, jsou oblíbené chelsea boots nebo polobotky. Pokud chcete nový pár bot na více sezón, jsou tyto ty pravé. Avšak nezapomínejte na heslo, kterým se řídí mnoho žen: Čím více párů bot, tím krásnější život.

Chanel.com, Gucci.com, LouisVuitton.com, vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram