5 tipů, jak jednoduše oživit pracovní outfit

5 tipů, jak jednoduše oživit pracovní outfit

Jeden z módních stereotypů by mohl být kancelářský outfit. Jelikož téměř každému se ihned vybaví usedlá uniforma v podobě dámského kostýmku. Máme pro vás několik tipů, jak lehce oživit pracovní outfit a tento mýtus vyvrátit.

Pokud se i vás týká práce v kanceláři nebo v jakémkoli business odvětví, ve kterém přece jen nějaký dress code musí být, máme pro vás spoustu inspirace na oživení vašeho šatníku. Kancelářské outfity mohou být jakékoli, ale určitě ne nudné a usedlé. Přesvědčte se sama.

Vesta

Žádná novinka? Také si pamatujete, že ve vašem šatníku před pár lety měla své místo? A že dnes už tam není ani jedna, anebo naopak jste si ji prozíravě schovala na samé dno skříně? Druhá varianta je pro vás skvělou zprávou. Letos se jen nebojte neobvyklých kombinací a délek. Kůže nebo třeba vlna.

Bermudy

O těch jsme vám psali v jedno z posledních článků. A my to mysleli vážně! Kostýmek nemusí být vždy nudným, místo klasických kalhot můžete tuto sezónu zvolit bermudy.

Černé sako jinak

Správně padnoucí černé sako je jedním ze stavebních kousků dámského šatníku. A co to pro jednou zkusit se sakem, které bude o něco větší. Oversize kousky jsou velice variabilní. Pokud byste přece jen měla strach, že v něm budete plavat, zkuste použít pásek, kterým sako opásáte. Vynikne tak vaše silueta a díky pásku oživíte celý outfit. Zvolte nějaký s výraznou sponou.

Slip skirt

Tento typ sukně má jednu výhodu - bude vypadat dobře po celý den a téměř s čímkoli. Je jen na vás, zda zvolíte lodičky, kozačky, tenisky nebo pantoflíčky. Doplníte sakem, mikinou nebo oversize svetrem. Je jen na vás, a tedy vašem zaměstnavateli, kam až můžete s kombinováním zajít.

Stejná barva, jiný materiál

Nešlápnete vedle, pokud v tomto případě sáhnete po hnědé či béžové barvě. A vůbec - všechny zemité barvy se velice dobře kombinují v případě rozdílných materiálů. Vlna, kůže nebo kašmír. Víme, že si tento styling zamilujete.

vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram