5 věcí, které nesmí chybět ve vašem jarním šatníku

5 věcí, které nesmí chybět ve vašem jarním šatníku

S něčím starým se rozloučíme a něco nového přivítáme - tentokrát v našem šatníku. Jaké kousky si pořídit na letošní jaro?  

zdroj: jacquemus.com

První sluneční paprsky dokážou s naším tělem a myslí neskutečné zázraky. Mrazivému počasí, teplým bundám a rukavicím dáváme vale a do našich skříní pouštíme jaro, a tak jsme pro vás dali dohromady několik tipů na jarní kousky, které by neměly chybět ve vašem šatníku.

Široké nohavice

Volnost. Tak přesně o tom bude letošní jaro a džíny. Možná by se dalo tvrdit, že úzké nohavice jsou věčnou klasikou a nadčasovou záležitostí, ale letos tu bude prim hrát někdo jiný. Tedy lépe řečeno - volné džíny s rovnými nohavicemi. Aby té volnosti nebylo až moc, zkuste v kombinaci s crop topem nebo košili zastrčit nedbale do džínů.

zdroj: zara.com, hm.com

zdroj: @venswfestyle, @smythsisters, @frannfyne

 

zdroj: zara.com, hm.com

zdroj: @emmanuelle_k, @hannahlewisstylist, mango.com

Odhalená záda

Mohlo by být něco víc sexy než odhalená záda? V kolekcích od Victoria Beckham nebo Nanushka byly k vidění šaty a topy, které měly odhalená záda. Nádherný detail, který si zaslouží vaši pozornost. 

zdroj: zara.com

zdroj: @claire.most, reformation.com, freepeople.com

Zase ta ramena

Výrazná ramena a široké balonové rukávy jsou jedním z prvků, které se opakovaly i v letošních kolekcích módních značek. Nebojte se jeden takový kousek si pořídit i do vašeho šatníku. Top, košile, šaty nebo trench coat.

zdroj: hm.com, zara.com, shop.mango.com

zdroj: @stylestalker

Bílá střídá černou

Little White Dress neboli "malé bílé" střídají Little Black Dress "malé černé". Kontrast něžných bílých šatů a robustních tenisek je ve finále dokonalá souhra.

zdroj: cos.com, shop.mango.com, hm.com, reserved.com

zdroj: @hajra_aaa, @thelocals, net-a-porter.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram