6 jednoduchých účesů do deště

6 jednoduchých účesů do deště

Podzim začal a s ním přišlo i dost nevyzpytatelné počasí, které s vaším účesem udělá dost nepěkné věci. Počasí sice ještě ovlivnit neumíme, ale své vlasy ano. Proto se pojďte podívat na několik jednoduchých účesů, které vytvoříte do pěti minut.

zdroj: pexels

Samozřejmě, že deštník hodně spraví, ale ruku na srdce. Co udělají vaše vlasy v dešti pod deštníkem? Nemusíte se však vzdát nutně svého stylu kvůli rozmarům podzimu, jen ho trochu přizpůsobte, a díky tomu budete upravená za každého počasí.

Skřipec

Pozůstatek devadesátých let hlásí návrat. Je to ten nejjednodušší účes na světě, smotejte vlasy do drdolu a připněte skřipcem. Chcete-li účes trochu sofistikovanější, uhlaďte své vlasy do klasického splývavého culíku a přidejte skřipec na gumičku.

Drdol v hlavní roli

Tento jednoduchý účes vám zabere sotva pár minut, přitom je sofistikovaný, upravený a zároveň i ležérní. A je jedno, jestli ho upevníte nahoře nebo dole. Ke všemu budete potřebovat jen gumičku a pár pinetek.

zdroj: pexels

Francouzský cop

I tady máte na výběr. Udělejte si sofistikovaně jeden a vytáhněte z něho pár neposedných pramínků, nebo se vraťte do školních let a udělejte dva copy, které na konci stáhnete do drdolu nebo do culíku. Přidejte mašli nebo pěknou sponu a voila, je hotovo!

Rybí cop

Tento styl copu je velkou klasikou a samozřejmě se hodí do každého počasí. Začněte rybí cop od temena hlavy, podmotejte ho a přichyťte sponkami. Pokud se cítíte na vyšší level, předkloňte se a udělejte obrácený rybí cop tak, že začnete vázat vlasy od krku směrem k temenu.

Buďte za královnu

Ze dvou copů, rybích, francouzských nebo klasických, vytvořte pomocí pinetek kolem hlavy korunu. Takové vlasy, i když se z nich nějaký ten pramínek uvolní, budou vypadat vždy hezky a upraveně.

A co krátké vlasy?

Ani s krátkými vlasy nepřijdete zkrátka. K mikádu se skvěle hodí například šátek, který, stejně jako skřipec, hlásí velký comeback. Stačí ho přeložit do trojúhelníku a uvázat pod vlasy. V případě mikáda vezměte dva prameny ofiny, stočte je několikrát do sebe a prameny sepněte u ucha sponkou. Krátké vlasy můžete ozvláštnit například i čelenkou.  

zdroj: pexels

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram