Anetu Vignerovou vyhodili! Prý kvůli tomu, co nosí v podprsence!

Anetu Vignerovou vyhodili! Prý kvůli tomu, co nosí v podprsence!

Každý, kdo chce být ve svém povolání úspěšný, musí splňovat základní předpoklady pro výkon té či oné práce. Kuchař musí umět vařit, učitel učit, ředitel vést firmu a modelka?

Ta musí být především krásná! Právě proto se Aneta Vignerová rozhodla, že navštíví po vzoru svých kolegyň kliniku plastické chirurgie Esthé, kde by si po vstupní konzultaci ráda nechala upravit prsa. Ale stalo se něco, s čím nepočítala. Vyhodili ji!

„Kliniku Esthé mi doporučila kamarádka, která tu byla na zákroku a nemohla si celé vedení a přístup vynachválit. O profesionalitě celého týmu jsem se ostatně přesvědčila sama. Musím také přiznat, že mi i hodně polichotilo, když mi řekli, že na jejich služby mám ještě spoustu času,“ řekla na jednu stranu zhrzeně, na druhou stranu šťastně, že nic nepotřebuje, Aneta Vignerová.

 

Aneta se objednala k MUDr. Karlu Urbanovi předem na konzultaci, stejně jako ostatní klientky. Když ale přišla a MUDr. Urban jí prohlédl, konstatoval, že na jejích prsou neshledává žádnou vadu, kvůli které by musela podstoupit plastickou operaci prsů. Že klientkám jejich touhu po plastické operaci rozmluví, se prý stává velmi často. „Někdy opravdu stačí nevhodná, občas i nevinně myšlená poznámka kamarádky, partnera, nebo třeba nevhodná reportáž v televizi a rázem se zrodí otazník v hlavě. Jsem dost krásná? Stejně krásná, jako někdo jiný? S tím pak přijde žena k plastickému chirurgovi a na něm je, aby objektivně zhodnotil, zda žena přichází s opodstatněným důvodem, či nikoliv,“ vysvětloval plastický chirurg MUDr. Karel Urban.

Aneta Vignerová je krásná mladá žena, které by její vzhled mohla závidět nejedna příslušnice něžného pohlaví. Nároky modelingových agentur jsou ale velmi vysoké, a kdo se chce v modelingu udržet, musí tyto požadavky ctít. I přesto, že je nyní pro plastickou kliniku Esthé “nevhodnou adeptkou“, nehodlá usnout na vavřínech. „Určitě se budu snažit dodržovat zdravý životní styl, protože člověk na sobě musí neustále makat. Když poznám, že už cvičením nic nezmůžu, půjdu se ráda opět poradit s panem doktorem Urbanem,“  plánovala Aneta.

Zda se Aneta na kliniku jednou vrátí jako pacientka s jasným požadavkem ještě uvidíme, sama však tuto možnost nevyvrací. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram