Aromaterapeutická přírodní kosmetika Nobilis Tilia představuje novinky v řadě pro děti

Aromaterapeutická přírodní kosmetika Nobilis Tilia představuje novinky v řadě pro děti

Citlivá pokožka dětí vyžaduje maximálně šetrnou a jemnou péči od narození. Značka Nobilis Tilia na to myslí, a proto pro děti připravila novinky v podobě koupelového oleje, dětské pěny i BIO sirupu.

V široké nabídce ověřených produktů pro děti naleznete vše, co potřebujete k péči o tělo i pomocníky, kteří uleví při nachlazení. Důkladná, ale šetrná očista dětských zadečků a intimních partií je základ v každodenní péči. Výrobky Nobilis Tilia mají jemné složení, které odstraňují nečistoty, ale nevysušují. Pokožku zvláčňují a promastí, čímž působí i jako prevence a následná péče při opruzeninách. V paletě produktů nechybí pěna a olej do koupele, se kterými si užijete společné relaxační chvilky. Přípravky pro péči o tělo jsou jemně provoněny bylinným nebo citrusovým aroma levandule, heřmánku či sladké mandarinky, které děti příjemně uvolní a naladí. Čas v koupelně se tak pro vás stane radostným rituálem. S přírodní aromaterapeutickou kosmetikou Nobilis Tilia budete vždy správně pečovat o citlivou pokožku, mysl i imunitu vašich dětí a zároveň prohloubíte vzájemný rodičovský vztah. Příjemné vůně éterických olejů si děti snadno oblíbí a stávají se pomocníkem v jejich zdravém vývoji. V tom je aromaterapie jedinečná. Dětská kosmetika Nobilis Tilia chrání, vyživuje a posiluje imunitu.

Koupelový olej Ríša od Nobilis Tilia je složený z těch nejkvalitnějších rostlinných olejů v BIO kvalitě, které pokožku zvláčňují, vyživují a chrání. Mycí olej na zadečky Míša ocení každá maminka. Dětská pěna do koupele Matylda vytvoří bohatou pěnivou koupel, kterou děti milují. Lahodný Dětský BIO sirup s jitrocelem Emílek pomůže při nachlazení. Přidané bylinné extrakty a éterické oleje vhodné od 9. týdne věku, přispívají k harmonizaci mysli, posilují imunitu, přinášejí radost a zklidňují před spaním.

Dětský koupelový olej Ríša

Lachtan Ríša je koupelový olej s vysokým obsahem bio sójového oleje. Je speciálně připraven pro péči o citlivou pokožku dětí již od narození. Neobsahuje totiž žádné éterické oleje, které by svým aroma narušovaly vzájemné pouto mezi maminkou a miminkem, ani alergeny, které by mohly vyvolat nežádoucí reakci pokožky. Šetrné složení zabraňuje vysoušení, pokožku zvláčňuje a zanechává ji sametově hebkou. Prodejní cena je 314 Kč.

Dětský mycí olej na zadečky Míša

Mýval Míša je mycí olej s obsahem bio slunečnicového rostlinného oleje. Důkladně, ale šetrně vyčistí pokožku dětských zadečků, které se celý den těsnají pod plenkami. Jeho jemná konzistence zvláční a vytvoří ochranný film, čímž působí jako prevence před vznikem opruzenin. Bylinková vůně éterického oleje z heřmánku římského zároveň zklidní namáhanou pokožku i dětskou mysl a vám zpříjemní přebalování. Je určen všem rodičům, kteří upřednostňují ekologické řešení čistoty před jednorázovými ubrousky. Prodejní cena je 334 Kč.

Dětský BIO sirup s jitrocelem Emílek

Čmelák Emílek opyloval spoustu bylinek, aby vznikl lahodný a zdravý sirup s jitrocelem. Dětem nejen zachutná, ale uleví jim při nachlazení, má tišící účinky a zároveň usnadňuje trávení. Sirup byl vytvořen ve spolupráci s rodinnou společností z Bílých Karpat, kde se vyráběl speciální metodou ze směsi čerstvých bylin v bio kvalitě, které vyzrávaly v dřevěných sudech. Je určen dětem od 1 roku věku, kterým přírodní síla bylinek pomůže v boji s nachlazením, zažíváním a zdravým spánkem. Prodejní cena je 329 Kč.

Dětská pěna do koupele Matylda

Velrybu Matyldu si děti zamilují. Tato jemná koupelová pěna pokožku nevysušuje, ale udržuje ji vláčnou a dostatečně hydratovanou. Směs éterických olejů z pomeranče, meduňky a koriandru navíc harmonizuje dětskou mysl a přináší radost a klid, čímž dětem pomáhá uvolnit se před spaním. Nutno dodat, že vytvoří skutečně bohatou pěnu! Prodejní cena je 289 Kč.

Sada K narození miminka

Míša a Ríša je správná dvojka zvířátek, která vykouzlí radost v očích každého děťátka. BIO mycí olej na zadečky Míša s obsahem bio slunečnicového rostlinného oleje a s heřmánkovou vůní umyje citlivě všechny zadečky, které se celé dny těsnají pod plenkami. Jeho jemná konzistence zvláční a chrání před vznikem opruzenin. Praktické balení s rozprašovačem oceníte také na cestách. BIO koupelový olej Ríša je připraven speciálně pro narozená miminka. Neobsahuje žádné éterické oleje ani alergeny, které by mohly vyvolat nežádoucí reakci pokožky, a je tak maximálně šetrný. Pokožku miminek přirozeně zvláční díky obsahu bio sójového oleje. Balení v dárkové krabičce: Dětský mycí olej na zadečky Míša 200 ml, Dětský koupelový olej Ríša 200 ml za cenu 649 Kč.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram