Bílá košile: základ šatníku, ale kde koupit tu pravou?

Bílá košile: základ šatníku, ale kde koupit tu pravou?

Bez námahy šik - tohle rozhodně zvládnete jen s jediným kouskem ve vašem šatníku, a to bez ohledu na to, jaký máte rozpočet nebo smysl pro styl. Řeč je o bílé košili. 

zdroj: elle

Napadá vás ještě něco tak jednoduchého, co funguje téměř kdykoli? Košili si obléknete o víkendu při procházce městem, vezmete si ji do práce, je ideální na večerní posezení v oblíbené restauraci, ale klidně si ji vezmete na večer strávený doma u sledování Netflixu. Nespočet kombinací a stále s jedním kouskem.

zdroj: pexels

Bílá košile má dokonce své vlastní ikony. Hollywoodské hvězdy jako Audrey Hepburn a Grace Kelly je nosily volné s capri kalhotami nebo zastrčené do pouzdrových sukní. Další skvělá inspirace pochází od Julie Roberts z filmu Pretty Woman, ve kterém měla na sobě bílou košili uvázanou okolo pasu.

Mezi novodobé múzy v bílých košilích rozhodně patří Victoria Beckham. Právě u ní najdete tolik inspirace pro styling bílé košile. Třeba její bezstarostný způsob vyhrnutí rukávů. 

zdroj: elle

Takže ať už preferujete jakýkoli střih nebo materiál, který vám sedne a najdete ho, můžete si být jistá, že máte vyhráno. A my vám s tím hledáním pomůžeme.

COS

zdroj: cos

& Other Stories

zdroj: stories

Sézane

zdroj: sezane

Zara

zdroj: zara

Arket

zdroj: arket

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram