Bohémské vzory a střihy vévodí jaru i létu 2016

Bohémské vzory a střihy vévodí jaru i létu 2016

Není to jen a pouze o vlně hippies, byť hraje nenahraditelnou roli. Letošní jaro i léto patří opěvovanému bohémskému stylu, vzorům, hnědé kůži, třásním, dlouhým šperkům a pruhům.

Trend dlouhých rozevlátých šatů, hnědé kabelky s třásněmi a dlouhých plandajících náušnic je tady zpět a my ho rozhodně vítáme s otevřenou náručí. Bohémská móda totiž mimo jiné lichotí ženské postavě, je neuvěřitelně pohodlná a vypadají v ní dobře mladí, stejně jako starší dámy, ženy s 50 kily i 80. Bohémská móda prostě přeje všem, je pozitivní, uvolněná a můžete ji nosit celé jaro i léto. 

  
Vzorované maxišaty ONLY 1 099 Kč ; Hnědý blejzr ONLY 1 099 Kč ; Béžový cardigan ONLY 1 099 Kč

Na jedněch vzorovaných šatech můžete stavět celý look. Jsou totiž tím nejdůležitějším na celém boho stylu. Ušité bývají z poloprůhledných materiálů, které jsou podložené bavlněnou vrstvou. Obvykle ji uvidíte také se zkrácenými rukávy, které mohou být řasené i rozšířené. A o barvách snad ani hovořit nemusíme... Starorůžová, vínová, švestková, fialová, malinová a tak... Prostě boho barvy!

  
Tmavé šaty Medicine 1 099 Kč ; Květované delší šaty Mango 1 199 Kč ; Pouzdrové šaty Just Cavalli 13 869 Kč

Na jaře můžete bohémsky zaměřené outfity pohodlně kombinovat s klasickými balerínami a hnědou koženou kabelkou. Až se oteplí, obujte gladiátorky, platformy a doplňte outfit o háčkovaný přehoz, slaměnou tašku a široký klobouk. To je totiž ta pravá móda do teplých ulic města. Zatím se to může zdát daleko, ale moc si toho neužijeme a parné dny taky budou v celé své kráse (jak kdy) a rozevláté maxišaty s kloboukem se budou hodit! Na to vemte jed...

  
Černobílé šaty ONLY 599 Kč ; Tyrkysové košilové šaty Tranquillo 1 659 Kč ; Květovaná maxisukně ONLY 1 099 Kč 

BOHÉMSKÝ STYL JE JEDNÍM ZE ZÁKLADNÍCH JARNÍCH TRENDŮ! UŽ VÍTE, KTERÉ TO JSOU?

zoot.cz ; answear.cz ; bibloo.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram