JARNÍ TRENDY 2016, KTERÉ SE VÁM DOSTANOU POD KŮŽI

JARNÍ TRENDY 2016, KTERÉ SE VÁM DOSTANOU POD KŮŽI

Konečně je to tady. Vykouklo sluníčko a meteorologové jsou k nám přívětiví. Vykročili jsme do jara, a abyste se v tom letošním neztratila, magazín Móda přináší velký přehled jarních trendů!

Bohémské vzory

Ulice města rozhodně rozzáří a vůbec nemusíte čekat, až přijde léto, během něhož vyniknou nejvíce. Klidně se do pohodové nálady dostaňte už během jara. Je čas na dlouhé barevné maxišaty, milion třásní, hnědou kůži, klobouky a především barvy jako je fialová, růžová, červená, hnědá a cihlová s jejich vzájemnými kombinacemi. Bohémský styl si zamilujete.

Boty do špičky

O tom, jak důležité letos jsou balerínky do špičky, jsme vás už informovali. A další skvělou zprávu je to, že i obyčejné řetězce, které jsou dostupné úplně všem, je zařadily do své jarní nabídky. A za nás je toto fakt, který podporuje sílu špičatých balerínek. Jděte do nich. My jdeme také! 

Roztrhané džíny

Jsou skvělé, ale už se v Česku objevují druhou sezónu, takže to neznamená žádnou velkou novinku. Naopak by vás to mělo utvrdit v tom, že pokud jste se bez ripped džínů obešli loni, letos se určitě neobejdete. My vám dokonce už i radili, jak je oblékat!

Zkrácené nohavice

Pozorovat to můžete u džínů (jak roztrhaných, tak i neroztrhaných) stejně tak jako u kalhot. Buď si nějaké rovnou zkrácené pořídíte v obchodě, nebo stačí nohavice ohrnout. Nejefektivněji ale letos vypadá 7/8 délka a puky. A věřte nevěřte, takové kalhoty se dají nosit jak formálně, tak neformálně, takže jsou vlastně skvěle univerzální.

Satén

Satén už byl dávno pasován na materiál roku 2016. Je sexy, pohodlný a při teplém počasí vás bude příjemně chladit na kůži. Nosí se hlavně na slip dress (o těch si ještě povíme), halenkách i kalhotách. Kde ho budete nosit, si tak sama můžete vybrat a jakmile ho obléknete, budete se k němu vracet. Prostě mu nejde odolat. 

Kimona

Kimona mohou jít ve šlépějích bohémského stylu nebo být ušita ze saténu, ale rozhodně do jara 2016 patří! Nejvíce po obchodech narazíte na květované vzory, a pokud vám některý z nich padne do oka, neciťte se provinile a klidně si ho kupte. Jedno nadčasové kimono se totiž tak skvěle bude hodit, až ho přibalíte do kufru na letní dovolenou a tam se najednou ochladí... vážně! 

Slip dresses

Jejich znaky? Špagetová ramínka, rovný střih, kulatý nebo véčkový výstřih. Nejlepším materiálem je satén, maximální zvláštností v minimalistickém střihu rozparek. Nosí se hlavně bez podprsenek nebo s těmi jemnými látkovými a vypadají prostě božsky. Do města, na večeři, do kina, i na tu dovolenou...

Pyžama

Trend pánských pyžam na denní nošení přišel nejen z ulic měst, kde se pravidelně konají fashion weeky, ale také od samotných módních návrhářů. Pokud se rozhodnete tento neobvyklý trend následovat, připravte se na spoustu obdivných (a také nechápavých) pohledů. Doplňte ho o kvalitní psaníčko, balerínky nebo podpatky a užijte si tu pohodu, během jeho nošení.  

fashionista.com ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram