Boty, které se hodí k úzkým džínům!

Boty, které se hodí k úzkým džínům!

Milujete úzké džíny? My taky, a proto v nich vždycky chceme vypadat dokonale. Nejen, že tedy musíme vybrat ty správné, které budou lichotit naší postavě, ale také je musíme umět dobře sladit s ostatními kousky či doplňky. Dnes k nim vybíráme ty nejlepší boty!

Ano, slyšíte správně. I boty k nim přeci musí hezky sedět a ladit, aby naše nožky vypadaly co nejlépe. 

V létě hned všichni přemýšlíme, co na sebe a co s čím kombinovat. Můžeme si říct, díky bohu za tolik inspirace, kolik jí na internetu je. Jak stylově si tedy obléct v létě džíny? A jaké boty si k nim vzít? Pojďme se na to společně podívat. 

Elegantní nazouváky nebo pantofle

Tenhle rok jsou opět trendy nazouváky, na které si možná většina z nás ještě pamatuje. Je neuvěřitelné, jak se ty módní trendy neustále vrací a točí. K úzkým džínům se však hodí a vypadají velmi módně. Pokud jste maniačka, tak je to jedno z MUSTHAVE.

P.S. nazouváky seženete i na podpatku! Takové ty s širším podpatkem se dokonce krásně hodí i k džínovým šortkám.

Sliponky

Slip-on tenisky patří mezi naše nejoblíbenější. Nejen, že jsou velmi pohodlné, ale hodí se snad ke všemu. A můžeme říci, že jsou nejlepším přítelem úzkých džín. Moc jim sluší.

Ploché sandály

Ano, noste k úzkým džínům ploché sandálky. Stačí, když si kalhoty trošku ohrnete, aby sandálky vykukovaly a uvidíte, jakou uděláte parádu.

Klasické tenisky

Ani na ty nemůžeme zapomenout, protože to je prostě klasika. Úzké džíny a tenisky jdou k sobě asi stejně jako chleba s máslem. Takže? Dokonalost sama. A navíc? Budete se cítit maximálně pohodlně. 

Mokasíny

Další naše oblíbené botičky. I mokasíny jsou vhodné pro kombinaci s úzkými kalhotami. Noste je do letadla, na procházky, vlastně všude, kde se chcete cítit pohodlně. 

Klasické lodičky do špičky

Mnoho hereček a modelek spoléhá na sílu úžasných a jednoduchých lodiček, které krásně protáhnou vaše nohy a vypadají nádherně. 

Vyberete si?

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram