Brad Pitt v podzimní kampani značky Brioni jako neodolatelný elegán

Brad Pitt v podzimní kampani značky Brioni jako neodolatelný elegán

V úterý byla představena nová kampaň značky Brioni, v jejíž popředí stojí herec a producent Brad Pitt. Lehké strniště, polodlouhé vlasy a svůdný pohled berou ženy po celém světě.

zdroj: archiv značky Brioni

Kampaň zasáhla během úterý nejenom online média, ale také billboardy ve vybraných městech a na letištích po celém světě. Za černobílými fotkami stojí fotograf Mikael Jansson, který zachytil amerického herce Brada Pitta v uvolněných pózách a v modelech značky Brioni. Pitt během focení vystřídal různé outfity včetně obleku Virgilio a cestovní bundy, která je inspirovaná z historie oděvů samotné italské značky.

Brad Pitt se stal tváří značky Brioni již na začátku letošního roku a tak se jedná o jeho druhou kampaň. "Vždy jsem obdivoval elegantní a nadčasové vzory Brioni. Je to značka ztělesňující kreativitu, kvalitu a dokonalost," vyjádřil se ke spolupráci herec.

zdroj: archiv značky Brioni

Kampaň s názvem „Tailoring Legends“ oslavuje 75. výročí značky. Americký herec vyjádřil náklonnost k této značce mnohem dříve, než se stal její tváří, a to tak, že rád oblékal na červený koberec zakázkové smokingy módního domu Brioni. Naposledy byl k vidění v Brioni obleku, když přebíral Oscara a Zlatý glóbus za nejlepšího herce ve vedlejší roli ve filmu „Once Upon a Time… in Hollywood“, kde hrál stárnoucího kaskadéra Cliffa Bootha po boku Leonarda DiCapria. Sympatický herec je nástupcem předchozích hollywoodských tváří značky, jako byly legendy Pierce Brosnan, Anthony Hopkins či Samuel L. Jackson.

zdroj: archiv značky Brioni

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram