Březnové MUST HAVES zastínila šedá

Březnové MUST HAVES zastínila šedá

Mrazivá rána postupně přinesla březen. Možná více než o jednotlivých produktech a oblečení budou MUST HAVES o barvě, která je spojuje. O šedé. 

Kašmírový svetr H&M 2 499 Kč ; Denní krém Meraki 1 105 Kč ; Lak na nehty 807 Rimmel 55 Kč ; Lněný polštář H&M 249 Kč ; Konvice T&G Woodwear 739 Kč ; Hodinky H&M 499 Kč ; Lampa Red Cartel 1 099 Kč ; Kabelka Tommy Hilfiger 1 999 Kč 

Šedá rána i večery, pošmourná dopoledne i odpoledne. Ulice tvořené monotónními šedými budovami a plnící se zasmušilými tvářemi jejich obyvatel. Šedá nás obklopuje dennodenně a s oblibou na ni nadáváme. Jenže potom se stane, že toho už máme všeho dost a zjistíme, že ji vlastně máme rádi. Jednou za čas se totiž nenajde žádná jiná barva, která by nám vyhovovala více jak šedá. Na ulici, v práci, v šatníku i v životě. Není se za co stydět. Šedá je naplněná emocemi stejně jako jakákoli jiná barva. Záleží, co v ní chcete vidět. 

Must have se v březnu stala šedá. Nepochybně. I přes všechny předsudky ji nejde nemilovat. Navíc vám perfektně bude rozumět ve dnech, kdy ani vy nerozumíte pořádně sami sobě. Zachumlejte se do kašmírového svetru, nalakujte na nehty šedavý lak, připněte na zápěstí hodinky s šedým páskem. Dejte šedé možnost se vyjádřit. Největší síly dosáhne v kombinaci s kvalitními materiály - vraťme se k benefitům lnu, kašmíru, pravé kůže a dřeva. Nechte šedou rezonovat vaším životem. Na ulici, v práci, v šatníku i v životě.

Šedá rána a večery. 

Šedé oblečení, doplňky i myšlenky. Jednou za čas to tak máme všichni.

Není se za co stydět. 

pinterest.com ; bonami.cz ; hm.com ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram