Cara Delevingne představuje Dior make-up v rošťáckém vzhledu

Cara Delevingne představuje Dior make-up v rošťáckém vzhledu

Modelka mnoha tváří a stylů, tak by se dala nazvat jedna z nejžádanějších ve svém oboru. Cara aktuálně představuje kosmetické vychytávky v konceptu s názvem „Be Dior“ pro korejskou mutaci časopisu Vogue.

Tento článek je především o fotkách, které nabízí naprostý detail portrétů oblíbené modelky. Výrazné barevné lesky na rty, krátký blond sestřih v elegantním uhlazeném či klučičím rozcuchu a k tomu nespočet mimických výrazů od sexy pohledů až po rošťácké oči i rty doplňuje jen velmi decentní líčení očí a praktický nude make-up.

O takto bezchybnou pleť se postaral make-up artista Peter Philips, který je ve svém oboru letitým profíkem. Vlasy upravila Mara Roszak a fotky nafotil Ahn Jooyoung, pro kterého tato titulka nebyla žádnou novinkou. Na svém kontě má již focení modelky Belly Hadid pro korejskou verzi Vogue, nebo například titulku korejské mutace Harper's Bazaar.

Modré oči, výrazné obočí i jemné rysy celkově nepřehlédnutelné Cary jsou v tomto případě ze strany značky Dior sázkou na jistotu.

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram