Carolina Herrera představuje v S/S 2016 moderní látky ve spojení s dívčími návrhy

Carolina Herrera představuje v S/S 2016 moderní látky ve spojení s dívčími návrhy

Carolina Herrera nepřišla v jarní kolekci s ničím velkolepým. Odprezentovala ale kolekci postavenou na filosofii své značky, která je silná sama o sobě. 

Hlavním bodem módní přehlídky Carolina Herrera byla pastelová růžová ve všech svých podobách. Ostatně sama návrhářka to přiznala: „Mám své růžové období.” A o tom nikdo nepochyboval. Její obvyklá tvorba dívčích šatů se ukázala i v jarní kolekci 2016. Ve spojení s těmi nejmodernějšími technologiemi během šití a také s těmi nejnovějšími druhy luxusních materiálů nás návrhářka přesvědčila, že je otevřená moderní době a neuvízla v minulosti. Tentokrát Herrera úplně vypustila vzory a jedním z důvodů byl dozajista fakt, že s nimi dříve pracovala opravdu hojně.  

Pro jedince, kteří se nenarodili zrovna překypující láskou k růžové, zařadila Herrera několik modelů v temné šedé se stříbrným podtónem. Použila pevný materiál, do kterého nechala vyšít jemný květinový vzor. A tak o romantickém ladění modelů není pochyb, ani když nejsou od hlavy až po paty v růžové! Kolekce nás zaujala především svými detaily, kterými byly třeba obmotané tkaničky v pase modelek nebo téměř neviditelné sandálky, kterými byly modely doplněny. A ze všeho nejvíce nás za srdce vzala růžová! 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram