Česká móda Zuzany Kubíčkové na madridském týdnu módy

Česká móda Zuzany Kubíčkové na madridském týdnu módy

Šaty z lehkých materiálů s konceptem neo-negližé představila česká návrhářka v Madridu v rámci výměnného programu Mercedes-Benz International Designer Exchange Program.

Foto: Adriana Fialová

Návrhářka Zuzana Kubíčková své kolekce pravidelně prezentuje na pražském týdnu módy, tentokrát se posunula o kousek dál, do Madridu. Inspiraci ke své kolekci našla v budově Rudolfína. Oslovila ji určitá nostalgie na dobu jejího vzniku, rozkvět průmyslové revoluce, období optimismu a víry v lepší zítřek. To vše odráží její aktuální Couture kolekce pro rok 2019.

Modely jsou nejenom vzdušné, částečně transparentní ale také velkorysé. Kolekce je vytvořena ve spolupráci se značkou Preciosa, která je na šatech zastoupena broušeným křišťálem a perlami. Třešničkou na dortu je pak tyl, hedvábí a nylonová organza. I peří, které se vlní kolem siluety žen, bere dech. Vrcholem kolekce je róba ušitá z jedinečné křišťálové sítě Preciosa.

Černou eleganci a černobílý potisk doplňují jemné odstíny pudrové, nude, smetanové a béžové. Šatonové růže Maxima na šatech odráží až 264 paprsků světla a jsou tak nejtřpytivějším kamenem ve své kategorii na světě.

backstage: Adriana Fialová,

ostatní: facebook.com/zuzanakubickova

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram