Česká modelka Hana Jiříčková je hvězdou americké kampaně pro značku Nautica

Česká modelka Hana Jiříčková je hvězdou americké kampaně pro značku Nautica

Tuzemská krása slaví v Americe další úspěch, a to hned pro obrovský konfekční dům Nautica. Původem česká modelka Hana Jiříčková byla vybrána do letní kampaně, a je tak dokonalým ztvárněním námořnického života ve velkém stylu.

Móda nejen pro milovníky námořnického stylu

Nautica patří mezi nejznámější americké značky konfekční módy pro děti, ženy a muže. Mimo jiné nabízejí i textil do interiéru. Celý koncept firmy je zaměřen na inspiraci z námořního a lodního prostředí. Sportovně laděná značka i v kampani propojuje módu s láskou k lodím, k moři a plavení se po oceánech. Nautica propaguje radost z vody a jejich móda pro celou rodinu je i proto orientována na inspiraci od námořníků. 

Obrovská kampaň i velký úspěch

Nautica prodává a propaguje své kolekce v 65 zemích, 72 amerických pobočkách a 291 mezinárodních obchodech. Být součástí obrovské kampaně pro americký mega brand je pro Hanu Jiřičkovou velkým úspěchem. Přirozeně krásná česká modelka vyniká zejména unikátním vzhledem. Hana také věrohodně reprezentuje a ztvárňuje celou myšlenku značky Nautica. 

Letní pohoda na moři

Letní kampaň vznikla za pomoci fotografa Dana Martensen a je v ní k vidění i modelka Anais Mali.Fotografie v dovolenkovém stylu s jednoduchými a klasicky namixovanými námořnickými kousky působí pohodovým dojmem. Prosluněné fotografie s půvabnou tváří české modelky přímo vyzývají k nákupu u značky Nautica. 

Prodejny Nautica najdete i v České republice. V Praze v nákupním centru Chodov, Zličín a Černý most.. Tuto značku najdete i ve Zlínském kraji ve Zlatém jablku. 

 nautica.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram