Česká značka CityZen přináší chytrá trika, která neušpiníte ani nepropotíte

Česká značka CityZen přináší chytrá trika, která neušpiníte ani nepropotíte

Tyhle trička nadchnou každého praktického člověka. Pot na nich neuvidíte, neušpiníte je, nemačkají se a nemění barvu ani tvar, navíc snižují tělesný zápach.

foto: cityzeanwear.cz

I v době koronavirové existují projekty, kterým se nadmíru daří. Jedním z nich je i chrudimský start-up CityZen®, který v roce 2018 začínal prakticky od nuly a na konci roku 2020 zaznamenal roční obrat blížící se 30 milionům korun. Základem úspěchu je unikátní technologie úpravy materiálu, kterou CityZen® vyvinul a používá jako jediný na světě.

Pánská trička jsou ušita z prémiové 100% bavlny, nově na přání zákaznic u dámských triček v kombinaci 95 % bavlny s 5 % elastenu takže skvěle padnou každé postavě. Nepropotitelnost trik je dána speciální úpravou materiálu. Triko díky ní neodvádí pot na povrch látky, ale zachytí ho na vnitřní straně, kde ho rozprostře do velké plochy. Materiál je dokonale prodyšný a velmi rychle schne.

foto: cityzeanwear.cz

„Rok 2020 byla jízda, kdy nám kolikrát stoupal adrenalin v žilách. Byl rozhodně zajímavý. Dost jsme improvizovali, protože pandemie covidu-19 nám na čas zavřela šicí dílnu, takže jsme téměř celé léto byli bez produktů a naskladňovali až v září. Naštěstí vánoční sezona a konec roku vyšly skvěle. Do roku 2021 jsme vstoupili natěšení, máme ambice udržet dosavadní tempo růstu,“konstatují zakladatelé značky CityZen® Martin Burkoň, Pavel Hrstka a René Němeček.

Trika CityZen jsou v mnoha ohledech šetrná k přírodě. Například vydrží mnohem déle bez praní, a když už skončí v pračce, stačí jim nižší teplota, nepotřebují aviváž ani žádné přípravky na skvrny. A navíc jsou 100% recyklovatelná. V nabídce má chrudimská značka dámská trika s klasickým nebo kimonovým rukávem, snadno je zkombinujete s džínsy, sportovními i společenskými kalhotami nebo sukní. V triku CityZen® můžete prožít celý den, je velmi příjemné a pohodlné. A barvy? Černá, petrolejová, malinová, tyrkysová, navy a novinka – vínová.  

foto: cityzeanwear.cz

„Moderní a chytré technologie se staly neodmyslitelnou součástí našich životů. Máme chytré telefony, televize, domácnosti... My děláme chytrá trička pro běžné nošení z přírodního materiálu s řadou praktických vlastností, ve kterých je lidem celý den dob ře. Věříme, že brzy budou mít své místo v každém šatníku,“ říkají zakladatelé CityZen®.

foto: cityzeanwear.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram