Co přináší dámská podzimní kolekce obuvi CCC pro rok 2015?

Co přináší dámská podzimní kolekce obuvi CCC pro rok 2015?

Obsáhlý přehled dámské kolekce, kterou aktuálně můžete koupit v prodejnách CCC je tady. Neoprén, jehlové podpatky i silné podrážky - to je podzim 2015!

Oxfordky

Oxfordky dobyly české ulice již před několika lety, ale drží se stále na TOP žebříčku. Pro podzim uvedlo CCC především oxfordky až ke kotníkům v lakovaném provedení v kombinaci s neoprenem. Ten se ostatně prolíná celou kolekcí jak značky Lasocki, tak i kolekcí Jenny Fairy a Clara Barson - tudíž hlavními značkami, které CCC ve svých prodejnách zastupuje. Oxfordky v černé se pochopitelně hodí ke všemu, nejlépe doplní kalhotové kostýmky a džíny. Navíc jsou ideální obuví do suchých podzimních dní. 

Kozačky

Vysoké kozačky po kolena zatím obchody nezaplnily a jak se tak zdá, tak letos ani nedorazí. Nevíme sice, jestli je to plná náhrada, ale místo nich najdeme v regálech kozačky střižené kousek nad kotníky, které výborně zahřejí i ve studeném a sychravém počasí. Trendem jsou také silné podrážky včetně mohutnějších podpatků.

 

Kotníkové boty

Nejvíce zastoupená kategorie pro letošní podzim. Je v ní na výběr z nesčetného množství černých bot, ideálních na teplejší i chladnější dny. Ve většině případů nemají vysoké podpatky, takže vám budou věrnými kamarádkami při pobíhání po městě, shánění posledních školních potřeb i prvních vánočních dárků. Navíc se výborně nazouvají, takže do nich ráno stačí vklouznout a jste připravena odejít. Kotníkové boty podzimu 2015 bezkonkurenčně vládnou! A jak je nosit

 

Zdroj: ccc.eu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram