Co si jako módní diva zabalit na dovolenou?

Co si jako módní diva zabalit na dovolenou?

A je to tu. Léto. Čas dovolených, odpočinku, válení se u vody, party, drinků a dalších zajímavých aktivit, které k němu neodmyslitelně patří. Už víte, co si zabalíte, až někam pojedete? Jestli jste módní diva, tak na tohle nesmíte zapomenout!

Dát dohromady seznam na dovolenou je teda pořádně únavné, ale na druhou stranu jde to i bez stresu. A co víc? Budete přesně vědět, co v kufru máte. Na dovolené se tak vyhnete zhroucení, že jste třeba na něco zapomněla a znáte to, to je pak úplná tragédie, když zjistíte, že jste doma nechaly ty nové jednodílné plavky, které jsou letos tak in. 

Jenže to není všechno. Při balení musíte přemýšlet. Ať už se budete rozhodovat, kolik párů sandálek byste si měla zabalit (čtvery je sice ideální počet, ale stejně budete nejspíše chodit v těch jedněch, znáte to), nebo nevíte kolik vršků si vzít, zamyslete se nad tím, co a s čím zkombinujete. Co si musíte doopravdy zabalit?

Obal na pas

Tak pokud milujete módu s pasem bez stylového obalu, rozhodně jinak nepojedete. Buďte dokonale vyladěná od hlavy až k patě.

Sluchátka

Ale ne jen tak obyčejná, ale módní. Nač se stresovat přebytečnými drátky, když můžete mít super sluchátka na bluetooth. 

Označení zavazadla

Znáte to, kufr se vám může kdykoli ztratit, tak si ho označte. Napište si na něj svou adresu a telefonní číslo. A hlavně, ať vždy svůj kufr hned poznáte.

Velký klobouk

Bez klobouku, na to letos rovnou zapomeňte. Na dovolené vám prostě nesmí chybět. Dokážete si svou fotku bez obřího klobouku představit? To je samozřejmě s nadsázkou, ale víte, jak to s trendy je, každý to musí mít. Klobouk má výhodu v tom, že vás alespoň chrání před sluncem a ještě vypadá elegantně.

Sluneční brýle a hned v několik barvách, no ne?

Schněte ve velkém stylu a pořiďte si na to vhodnou pěknou osušku.

Plavky 

Jednodílné nebo dvoudílné, to je na vás, ale rozhodně je nezapomeňte. Nejlepší si vzít hned několik kousků, protože si je můžete převlékat.

A je toho samozřejmě mnohem víc...

Náušnice, kosmetické taštičky s krémy, voděodolnými líčidly, pořádnou plážovou tašku, doma si připravte outfity na každý den a jen pár základních věcí navíc, kdyby náhodou. Tenisky, sandálky, boty na podpatku a žabky nebo pantofle.... a samozřejmě nafukovačky.. třeba plameňáka!

Tak ty vám v létě rozhodně nesmí chybět.

Ale jestli se vám vejdou do kufru, to asi ne...

www.pinterest.com

 

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram