Co si oblékly vévodkyně Meghan a Kate na oslavu 70. narozenin prince Charlese?

Co si oblékly vévodkyně Meghan a Kate na oslavu 70. narozenin prince Charlese?

Prince Charles oslavil své významné kulatiny. Na jeho oslavě nesměla chybět ani Meghan Markle a Kate Middleton. Co si vévodkyně oblékly?  

Významné jubileum a celoroční oslavy

Bujaré oslavy a večírky probíhaly postupně v Anglii celý rok. Ale až tento týden ve středu došlo k oficiální královské oslavě 70. narozenin prvorozeného syna královny. Jako při každé významné příležitosti, tak i tentokrát se musely nafotit rodinné portréty. Fotografie slouží k informování veřejnosti a je to tradiční postup Kensingtonského paláce. K publikaci byly vydány oficiálně jen dvě fotografie. K fotografiím bylo přidáno narozeninové přání Kensingtonského paláce. K focení došlo v odpoledních hodinách před samotným večírkem. 

Jelikož se jednalo o soukromou a velmi střeženou oslavu v Buckinghamském paláci, tak žádné fotografie z pozdějšího večírku nebyly zatím zveřejněny, kromě hostů  přijíždějících v autech. Obě vévodkyně si zvolily za doplňky výrazné diamantové naušnice. Prince Charles zapózoval s Camilou pro jednu oficiální fotografii z tajného večírku. Již v květnu slavil se svou matkou královnou Alžbětou.

Kate versus Meghan

Na oficiálních fotografiích z odpolední oslavy je prince Charles zachycen se svými dvěma syny, vévodkyněmi a vnoučaty. Fotografie jsou laděny do neformálního stylu. Působí upřímně, lidsky, přátelsky a sentimentálně. Kate Middleton oblékla modré puntíkaté šaty ze saténu s plisovanou sukní s elegantním bílým límečkem od anglické návrhářky Alessandry Rich. Návrhářka je známá elegantními, ale i trochu retro střihy. Vévodkyně z Cambridge oblékla její šaty poprvé. Meghan Markle si oblékla na zakázku vyrobené šaty od francouzské značky Givenchy. Bílé šaty s kontrastními černými lemy a páskem je typickým projevem osobitého stylu vévodkyně ze Sussexu. Meghan na rozdíl od Kate neprosazuje jen anglické návrháře. 

                                           

 

Zdroj; vogue.co.uk, pinterest.com, hellomagazine.co.uk

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram