Čtyři způsoby, jak omámit svou milou na Štědrý večer

Čtyři způsoby, jak omámit svou milou na Štědrý večer

Nemáte ještě úplně jasno, co své něžnější polovičce pořídit na Vánoce? Váháte mezi tím, co by si sama přála a mezi překvapením, které by ji vyrazilo dech? My se přikláníme k druhé variantě a přinášíme pár tipů, pro které sice musíte sáhnout hlouběji do kapsy, zato výsledek máte jistojistý.

zdroj: pixabay.com

Jedinečná kabelka

Mít svou vlastní „Vuittonku“ je sice fajn, ale jako milovnice šikovných českých ručiček vám, pánové, dnes doporučíme kabelku „FOLBEURKU“, která vzniká v Česku, je propracovaná do posledního detailu, z těch nejkvalitnějších materiálů a rozhodně potěší srdce každé skutečné dámy.

Kabelka Macaron Grand Bottiglia 7.900 Kč (folbeur.com), Kabelka Macaron Grand Chilli 7.900 Kč (folbeur.com)

Kabelka Petit Arancia 12.500 Kč (folbeur.com), Kabelka Petit Nero 12.500 (folbeur.com)

 

Šperk s příběhem

Nemusíme dlouze přemýšlet, abychom přišli na to, že krásné šperky jsou tím pravým ořechovým pod stromeček. Zejména pokud je má žena dostat od své skutečné lásky. Mluvíme o špercích, které jsou krásné, nezastíní však pozornost samotné ženy, natož jejího sdělení. Alespoň po tom kdysi toužila princezna Diana a toho se tím se také klenotníci ALO diamonds inspirovali a připravili třídílné sety s fancy diamanty v barvách nebesky modré, ledově modré, koňakové a zelené pro každodenní nošení.

Růžovo-zlaté náušnice se zelenými diamanty  49.332 Kč (alo.cz), Náhrdelník z bílého zlata s modrým diamantem 16.396 Kč (alo.cz)

 

Prsten z růžového zlata s barevným diamantem 23.692 Kč (alo.cz), Prsten z bílého zlata s modrým diamantem 17.956 Kč (alo.cz)

Tradiční rodinnéklenotnictví Halada s více než čtyřicetiletou tradicí nabízí kromě širokého portfolia světových značek i šperky v limitovaných edicí z vlastní klenotnické výroby. Právě nyní představuje zimní limitovanou kolekci šperků HALADA ve čtyřech variantách. Každý ze setů obsahuje náhrdelník, náramek a náušnice s topazy nebo ametysty. Náušnice navíc mají tři různé způsoby nošení. Lze je nosit s přívěsem nebo bez a ten umístit před nebo za ucho. Náušnice tak vypadají pokaždé jinak a vždy skvěle! 

 

Naramek Halada zlute zlato diamant topaz cena 8 500 Kč ,  nausnice Halada bile zlato topaz cena 13200 Kč ( halada.cz) 

Česká klenotnická značka ALOve nabízí inspiraci na vánoční dárek diamantové šperky ve tvaru hvězdiček. Náhrdelníky, náušnice i prsteny z růžového, bílého i žlutého zlata rozzáří oči každé ženy i dívky a navodí při rozbalování dárků tu pravou vánoční atmosféru.

Náhrdelník ALOve  z růzového zlata s diamantem cena 5 848 Kč, náušnice  ALOve bílé zlato,22 diamantu cena 15 110 Kč
Vybírat lze na e-shopu www.alove.cz . Dárek vám bude včas doručen až domů.

 

Šaty s láskou ušité

Pokud vaše žena dbá na kvalitní módu, má vytříbený vkus a ráda podporuje české a slovenské designery, rozhodně nešlápnete vedle, když ji pořídíte jedinečný kousek od návrhářky Jitky Klett. Její nová kolekce LIBERTA navíc spojuje Česko a Slovensko, což vlastně dává celému věnování ještě větší smysl.

 

Jitka Klett - modely z kolekce LIBERTA

 

Luxusní vůně

Je to tak, drahá a luxusní vůně je něčím, co si rády dopřejeme. A když náhodou naši oblíbenou vůni dostaneme pod stromečkem, rozhodně se nebudeme zlobit, právě naopak. Jen pozor na velké experimenty, raději si ověřte, co má vaše přítelkyně ráda, ať nešlápnete vedle.

Parfemovaná voda pro ženy Lancôme Trésor 2.479 Kč (notino.cz), Parfemovaná voda pro ženy Yves Saint Laurent Mon Paris 1.440 Kč (notino.cz)

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram