Delpozo Resort kolekce 2019 opět hýří výraznými barvami

Delpozo Resort kolekce 2019 opět hýří výraznými barvami

Barvy, volány a výrazné střihy. Delpozo je zpět se svojí resort kolekcí pro jaro 2019.

Další kolekce Delpozo je na světě a zcela očekávaně s sebou přináší neskutečnou dávku energie v podobě pestrých barevných kombinací a zajímavých, mnohdy netradičních střihů. Baví nás, jak je značka konzistentní a jedna kolekce plynule přechází v druhou. Z podzimní přehlídky tak můžeme vidět hned několik prvků; výrazné kožené opasky připomínající květiny a velké volány. K těm se v Resort kolekci přidalo spoustu další momentů, které rozhodně stojí za zmínku. Barvy se prosvětlují a outfity odlehčují!

Neonově žlutá

Při prvním pohledu na celou kolekci jistě většině z nás vyvstanou na paměti neonové barvy - konkrétně pak křiklavá žlutá. Ta se na oděvech objevuje v nejrůznějším provedení; ať už se jedná o florální motivy na čistě bílých podkladech a drobné detaily v podobě řasení na koncích rukávů, nebo celé neonové plochy kombinované s dalšími barvami.

Transparence

Transparentní kousky a materiály jsou moderní už několik let, v nejnovější resort kolekci má transparence poměrně četné zastoupení. No a samozřejmě by to nebylo Delpozo, pokud by si s tímto prvkem nepohráli trochu rafinovaněji; velmi vzdušně vypadá transparence zakomponovaná do neprůhledné látky, popřípadě průsvitné svetříky s barevnou nášivkou. Nás nejvíce zaujaly bílé košile a šaty s přiznanými límečky a transparentními průstřihy na ramenou.

Pruhy

Pruhy jsou jedním z nejvíce charakteristických letních prvků; nejčastěji pak ty námořnické tmavěmodré. Příští jaro je však nechte odpočívat ve skříni a sáhněte po něčem pestřejším a světlejším. Velmi jemně a hravě vypadají široké bleděmodré pruhy, které vypadají perfektně s klasickou bílou košilí. V resort kolekci Delpozo nás však nejvíce baví sukně a topy s asymetrickými pestrobarevnými pruhy, které mají navíc ještě zcela transparentní části. Ideální způsob, jak propojit dva velmi zajímavé prvky!

Růžová a červená

Červená zřejmě nikdy nevyjde z módy, je velmi efektní jak na detailech, tak na velkých čistých plochách, na kalhotách, sukních i kabátech. Velmi jí svědčí i propojení s dalšími výraznými barvami - například nejrůznějšími odstíny růžové. Ty výrazné červené plochy trochu zjemňují, díky asymetrickému spojení však dochází k velmi zajímavému "colorblockingu".

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram