Designérský výběr - Březen 2018

Designérský výběr - Březen 2018

Další měsíc plný módy a designu je za námi a my vám tak přinášíme další designérský výběr. Které produkty nás tento měsíc bavily nejvíce?

Březen byl letos jedním z nejvíce akčních měsíců za poslední dobu. Začaly nám první prodejní výstavy, pop-up butiky a markety. Udělovaly se ceny Czech Grand Design a v neposlední řadě proběhl Mercedes-Benz Prague Fashion week. Nejen z těchto akcí jsme se pro vás snažili vybrat to nejlepší a nejzajímavější, co by vám určitě nemělo uniknout.

Pokud jste letos propásli vyhlášení ocenění pro nejlepšího designéra roku, neboli Czech Grand design, určitě by vám pak nemělo uniknout toto jméno: Nastassia Aleinikava. Ta letos získala ocenění pro nejlepší šperkařku roku, ale také se stala Grand designérkou roku. Do soutěže byla nominována s kolekcí brýlí Utopie a kolekcí šperků Voyinchův rukopis, inspirovanou ilustrovanou knihou napsanou v době Rudolfa II. a další nominovanou byla Markéta Richterová se svou kolekcí dárkových předmětů pro Archeopark Pavlov. Hledáte-li něco masivnějšího, vyzkoušejte náhrdelník Exclusive, který vznikl ve spolupráci značek Metráž a Leeda.

Nové modely batohů představila Alexmonhart. Na jejím webu nyní probíhá objednávání modelů Weekender, příručního zavazadla vhodného pro cestování v letadle ale také Gymbag, který se hodí do posilovny i na nákupy. Novou oděvní značku představila návrhářka Zuzana Kubíčková. Kolekcí na jaro/léto 2018 pomáhá ženám sestavit kvalitní základ šatníku. Dalším zajímavým počinem jsou doplňky a trička, které vznikly ve spolupráci Jana Černého a Naut.

Hledáte-li nějaké doplňky, koukněte na decentní hedvábné šátky značky Anna Schwitzer. Vyzkoušet můžete také kšiltovky, klobouky a tašky z recyklovaného materiálu, které byly představeny na fashion pop-up butiku Life is Fashion. Ty vznikly ve spolupráci značky Remon s designovým obchodem ŌM Touch. V poslední době nás hodně baví boty od slovenské značky ZDA Partizánske, která byla založena již v roce 1948. V poslední době prošly velkou proměnou a vytváří tak krásné módní i sportovní modely. My jsme si vybrali tyto černé oxfordky se strakatou podrážkou! Z kosmetiky jsme si oblíbili Havlíkovu apotéku. Mají celou řadu zajímavých produktů, které určitě stojí za vyzkoušení.

archiv e-shopů

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram