Dokráčejte stylově na Festival mladé módy Arcolor 2015

Dokráčejte stylově na Festival mladé módy Arcolor 2015

Letos proběhne již 7. ročník Festivalu mladé módy Arcolor. Festivalu, který boří mýty o tom, že móda je snobská, jen pro elity, nudná, nedůležitá a nepohodlná. Myslíte si, že móda a lodičky patří k sobě? Omyl!

Letošní video pozvánka na Festival mladé módy Arcolor vás přesvědčí o tom, že i letos populární a pohodlné tenisky jsou naprosto cool, sexy a kombinovatelné s českou autorskou módou.

Herečka a moderátorka Míša Maurerová dlouho samotný festival podporuje. Letos se stala dokonce oficiální tváří festivalu a tak je stejně jako loni hlavní hvězdou filmového spotu, který diváky zve na samotný festival, který se uskuteční 9. 9. - 10. 9. 2015 v pražském klubu Theatro v Křižíkově ulici.

Festival se pyšní jedinečnou módní přehlídkou v srdci Prahy a tak se i samotný spot odehrál v ulicích Prahy.

V dalších hlavních rolích se mimo Míšu představily originální šaty z dílny loňské vítězky soutěže ArFashion Designer 2014 Terezy Havránkové a pohodlné a trendy Superstar od značky adidas, jejichž ikonický vzhled je populární již desítky let.

Celé natáčení probíhalo v příjemné a uvolněné atmosféře, ve které ovšem profesionalita nebyla vynechána. Míša působila v šatech Terezy Havránkové a botách adidas naprosto suverénně a při pohledu na ni, by člověk hádal, že právě tento outfit patří k hereččiným oblíbeným, a chodí v něm běžně už léta. To, že tomu tak není, šlo odhalit pouze z výrazů přihlížejícího davu, který soudě dle jejich výrazů podobné módní kreace nevídá často.

Míša však dokázala, že i česká autorská móda je pohodlná, kombinovatelná s trendy a do města se hodí. Jen se nesmíte bát. Musíte si pozornosti davu užívat a bojovat za to, být sama sebou a být jedinečná.

Co dalšího připravila Tereza Havránková pro svou přehlídku v pražských ulicích v rámci Festivalu mladé módy Arcolor uvidíte již brzy, 9. 9. 2015. V rámci přehlídky také mimo jiné zjistíte, že tenisky jsou více než trendy, a ve městě navíc více než praktické.

Nechte se překvapit a nechybějte na fashion marathonu - jedinečné přehlídce s živými pražskými kulisami, který se uskuteční ve dnech Festivalu mladé módy Arcolor 2015.

Zdroj: Arcolor

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram