Emily Blunt jako kouzelná chůva Mary Poppins pro Vogue US

Emily Blunt jako kouzelná chůva Mary Poppins pro Vogue US

Krásná a talentovaná Emily Blunt ztvárnila pověstnou chůvu ve filmu i pro americkou Vogue. Jak se to Emily povedlo?

Talent i kouzlo

Mary Poppins je nechvalně známá přísná chůva s dobrým srdcem a slabostí pro neposlušné děti v Londýně. 54 let po prvním slavném filmu o samozvané nekompromisní Mary, přišlo pokračování. Vybrat tu správnou herečku nemohlo být snadné. Podle samotného režiséra Roba Marshalla to chtělo ženu s nepopsatelným kouzlem a nejen hereckým super talentem. Emily Blunt byla tedy vybrána zaslouženě! Slavná herečka září v každém filmu. Její styl je naprosto unikátní, vytříbený a osobitý. Své nové role se chopila s grácií a opravdu jí propůjčila trochu ze svého kouzelného šarmu.

Vogue miluje Mary Poppins

Nejprestižnější módní časopis na světě Vogue US si vybral Emily v její roli chůvy na obálku prosincového čísla. Pohádkové fotografie vytvořila legenda mezi fotografy Annie Leibovitz. Skvěle zachycená atmosféra na snímcích, designové Haute Couture outfity a dokonalý styling s Emily Blunt v čele působí opravdu kouzelně. Promyšlené a vkusné koláže vyvolávají magický pocit stejně jako sama podivná kouzelnice Mary ve filmu. Emily se musela s rolí sžít na několik měsíců. Propůjčila jí vše, co mohla jako herečka a žena nabídnout. Přestěhovala sebe i svou rodinu do Londýna. A úspěšný výsledek je patrný z fotografií pro Vogue.

Kouzelná chůva pro dnešní děti

Anglická herečka je hrdá na to, že mohla hrát v pokračování slavného příběhu se šťastným koncem. Vyjádřila se k tomu ve smyslu, že dnešní děti jsou velmi cynické a dospělí také. Proto je nutné inspirovat je, vyvolat v nich pozitivní emoce a respekt jeden k druhému. Podle Emily je kouzelná chůva hrdinkou dnešní doby. Vidí ji jako super ženu z minulosti.

                     

Zdroj; vogue.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram