Emma Stone v zářijovém čísle Marie Claire vypraví o své nové roli

Emma Stone v zářijovém čísle Marie Claire vypraví o své nové roli

Září je za rohem a s ním i nové obálky mnoha časopisů. Mezi ty oblíbené patří i americké vydání Marie Claire, ve kterém můžeme najít rozhovor s Emmou Stone.

Šaty Dior, stylový klobouk a náušnice posadí kde koho zpět do křesla. O styling se postaral Greg Kadel a i tentokrát můžeme soudit, že svou práci odvedl velmi dobře. Herečka v časopise mimo jiné vypráví o nově natočeném snímku s názvem Battle of the Sexes, tedy v překladu Souboj pohlaví. Příběh filmu se odehrává v roce 1973 podle skutečného příběhu jednoho z nejznámějších tenisových zápasů všech dob. Emma hraje roli Billie Jean Kingové, která tehdy přehrála o šestadvacet let staršího soupeře a získala sto tisíc dolarů.

Stone v rozhovoru hovoří i o tom, že nikdy nehrála skutečnou postavu. „Nikdy jsem k roli nepřistupovala podle tělesného vzhledu, nejspíš proto, že jsem nikdy nehrála skutečnou osobu. Proto jsem se soustředila víc než na cokoliv jiného na budování zevnějšku.“ Na dalších snímcích v Marie Claire je Stone zachycena v modelech Chanel, Valentino či Bulgari.

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram