Fashion networking na Life is Fashion

Odpolední networking ve středu 23. října v Institutu módní tvorby se ponese v duchu přednášek, praktických ukázek a představování jednotlivých návrhářů.

Rozpoznat second-hand značkovou kabelku od napodobeniny je umění. Jak nekoupit fake poradí Šárka Rychtářová, která celou svou kariéru věnovala ověřování originality luxusních kabelek. Své vydřené znalosti se teď rozhodla předat návštěvnicím LIF.

Klára Haunerová, zakladatelka Institutu módní tvorby, promluví o minimalismu, protože právě ten je tématem její další knihy.

Eva Koželoužková s Petrou Lojdovou představí svůj projekt VONA second chance v jehož nabídce najdete mimo jiné unikátní kousky českých návrhářů – přehlídkové modely, sezónní kousky či prototypy.

Karolína Břinková a Veronika Ohrádková mají přichystanou přednášku o capsule wardrobe a zároveň představí svůj nový online magazín Slow Femme.

Z návrhářů se můžete těšit na Kateřinu Rydlovou, která zde představí své body proti bolestivé menstruaci. Dále si budete moct prohlédnout ortopedickou obuv z recyklovaných materiálů Sabina Rich Shoes, nové modely Pavla Berkyho a další. Celým večerem provází moderátorka Žaneta Muchová.

PROGRAM

16:00 h – Začátek

17:30 h – Představení Institutu módní tvorby a VONA second chance

18:00 h – Capsule wardrobe

19:00 h – Jak poznat originální kabelku od fake – Šárka Rychtářová za Pre Loved

20:00 h – Představení návrhářů formou rozhovorů

21:00 h – Zakončení

 

TIP – Life is Fashion networking

Osobní kontakt mizí jak z našich životů, tak z našeho šatníku. Nakupujeme v anonymních řetězcích oblečení ušité v asijských či afrických sweatshopech. Life is Fashion jde proti tomuto trendu a propojuje českého zákazníka s lokálním návrhářem. Seznamte se s našimi módními tvůrci na říjnovém Life is Fashion. Heslo pro vstup si zajistěte na www.lifeisfashion.cz

 

Kde: Institut módní tvorby – Korunní 101, Praha 3

Kdy: 23. října 2019, 16 až 21 hodin

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram