Hravé sklenice vašim letním limonádám přidají na chuti

Hravé sklenice vašim letním limonádám přidají na chuti

Pokud nemůžete svou letní limonádu nějak dochutit, pak vám určitě chybí vesele pokreslené zavařovačky s barevnými víčky.

Kdybyste hledali, jak dokonale roztomilé mohou být, na internetu je naleznete po anglickým názvem "mason jar". Jde vlastně o sympatické zavařovačky s vyrytými nápisy nebo potištěné veselými a hravými letními motivy od slunečních brýlí, plameňáků, přes ovoce až po kytičky. A co hlavně - každá správná sklenice na letní osvěžující limonádu tahá pozornost především na výrazně barevné víčko a vzorované brčko. Brčko bývá součástí sklenice, nebude však od věci, když se porozhlédnete i po jiných a po čase to původní vyměníte za nové. Protože co si budeme povídat, jakmile limonáda dojde, začínáme kousat brčko... A pít pak z něj znovu, to už se nám nechce.

  
Sklenice s černou tabulkou Dakls 229 Kč ; Sklenice s růžovým víčkem Parlane 89 Kč ; Sklenice s modrým víkem 79 Kč

Taková veselá sklenice se, pravda, dá vyrobit po domácku, ale děravění víka by nemuselo probíhat zrovna hladce, proto doporučujeme si dvě tři sklenice koupit už vyrobené, většinou je totiž navíc zdobí reliéfní vintage potisk a pomalovat si je barvami na sklo už můžete sami. Příznivě se jeví i cena, která na internetu vychází často výrazně lépe než v obchodech. V internetovém prostředí totiž mason jar seženete už okolo stovky, záleží jak propracovanou a značkovou si ji přejete. Jo, a abychom nezapomněli, víte že v takové skleničce budou vaše letní alko i nealko limči na Instagramu vypadat daleko lépe, že jo? Že to víte? 

  
Modrá sklenice Dakls 159 Kč ; Sklenice s bílým víkem Dakls 159 Kč ; Sklenice se zeleným víkem Dakls 229 Kč 

Na více motivů se podívejte na Zootu a Bonami...

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram