Hvězdné looky Dakoty Johnson

Hvězdné looky Dakoty Johnson

Dakota Johnson si zahrála v úspěšné triologii Padesát odstínů. Nejen, že se ukázala ve skvělých outfitech na premiérách, inspirativně se obléká i normálně. 

Základní barvy

Pudrová, černá, šedá, námořnická modrá a červená. To jsou barvy, které Dakota nosí nejčastěji. Má ráda i šaty, na kterých jsou květinové vzory. V dlouhých plesových šatech působí jako něžná víla. Nebojí se ani celočerného overalu, který jí neskutečně sluší.  Ať už jde Dakota na předávání cen nebo jen tak někam přebíhá, vždy vypadá elegantně a stylově.

Hluboké výstřihy

Dakota miluje hluboké výstřihy, a přesto nikdy nevypadá vulgárně! S účesem se většinou moc nepárá a nejčastěji nosí vlasy rozpuštěné. Složité a extravagantní róby jí moc neříkají, proto nosí jednoduché šaty se špagetovými ramínky.

Sukně a sako

Pokud máte ráda jednoduchost jako Dakota, rozhodně sáhněte po černobílé kombinaci. Sukni volte v mini délce a zastrčte do ní jednoduché tričko nebo tílko. Boty si vezměte jednoduché a nejlépe v černé barvě. Najděte klobouk, který vám sedí a vyrazte i s ním. Dodá vašemu outfitu trochu ležérnosti.

Sexy červená 

Co herečce rozhodně sluší, je červená. Ví, jaké šaty si vybrat, aby k nim červená padla jako ulitá. Nebojí se opět velkých výstřihů, přesto ale zůstává elegantní a stylová. Volí k nim rudou rtěnku v barvě šatů. S její nádhernou postavou si může dovolit šaty, které obepínají tělo a jsou sexy.

Jak se líbí Vám styl Dakoty Johnson?

Jste pro jemné a obyčejné outfity, nebo se nebojíte si vzít rafinované a rudé šaty? 

pinterest.com, glamourmagazine.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram