Inspirujte se trendy těhotenskou módou, i v očekávání můžete být stylová

Inspirujte se trendy těhotenskou módou, i v očekávání můžete být stylová

Těhotenská móda dávno pokročila a není třeba zůstávat u bavlněných triček a natahovacích kalhot. Nechte se inspirovat stylovými těhotnými ženami a pojďte se dozvědět více o těhotenském oblečení! 

Nejvíce inspirace na chic outfity v těhotensktví získáte u známých osobností a jiných celebrit. Problém ale často je, že spousta z nich má šaty a velkou část oblečení šitou na míru, takže v obyčejných řetězcích tak perfektně sednoucí střihy neseženete. Když nic jiného, inspirovat nás jistě mohou střihy nebo vrstvení jednotlivých kousků.

 

V létě vypadají vždy skvěle maxi šaty. Hodí se k nim obyčejné páskové sandálky, velká taška a celkově se jedná o nadmíru pohodlný outfit. Stále dobře také vypadají jakékoli hippie tuniky s legínami. Těhotným ženám v prvních měsících sluší také pouzdrový střih kombinovaný s volným sáčkem nebo kabátkem. Obecně platí, že pokud už máte větší bříško, hodí se oblečení s drobným potiskem, protože ten postavu opticky zmenšuje. Paradoxně ale u těhotné ženy vypadá lépe větší kabelka než malá crossbody. Protiklady se jednoduše někdy přitahují a jindy je dohromady nedáte.

 

V létě je oblékání vždy o něco jednodušší. V zimě se proto zaměřte spíše na vrstvení jednotlivých kousků. Základ může tvořit jakýkoli oblíbený top v neutrální barvě, přes něj pak tlustý huňatý svetr a velká šála. Možná vám připadá zbytečné kupovat si velký kabát na dva tři poslední měsíce vašeho těhotenství. Pokud jste výrazněji nepřibraly mimo oblast bříška, zkuste nechat kabát jednoduchého H-střihu rozepnutý. Nikomu vůbec nevadí, že ho nedopnete. A aby vám nebyla zima, zamotejte se do loop šálu nebo jiné hřejivé pleteniny.  

 

Těhotenskou módu dnes seženete ve velké části běžných řetězců. Klasické kousky jako jsou kalhoty s rozšířeným pasem nebo na gumu a větší velikosti přes břicho nabízí C&A, Takko, H&M. Po zajímavějších kouskách se potom porozhlédněte v Topshopu nebo v Lindexu.

 

Zdroj: google.com
topshop.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram