Jak nosit šortky a vypadat elegantně

Jak nosit šortky a vypadat elegantně

V létě potkáváme na ulicích desítky a stovky žen v kraťasech. Pokud potřebujete i v šortkách vypadat elegantně, určitě se vám bude hodit pár našich tipů, jak na to.

Kraťasy jsou na tom podobně jako džíny - můžete je obléci na spoustu příležitostí, ale musíte vědět, jak na to, abyste nepůsobila nemístně. Pokud vyrážíte akorát do města s kamarádkou, můžete je klidně doplnit sportovním tílkem a teniskami. Pokud si je plánujete obléknout do práce, kde musíte dodržovat dresscode nebo na jinou příležitost, kde se hodí aby vám ze šortek nevykukoval zadek a ani sportovní obuv nepřichází v úvahu, je vhodné se držet pár pravidel... 

1. Vyhněte se džínovině. Jedinou výjimku může tvořit světlá džínovina bez šusování, jinak je lepší se soustředit na jiné materiály.

2. Žádné nitě, díry a otrhání - úzce se to váže k bodu číslo jedna, ale i tak je důležité, zmínit to zvlášť. 

3. Košile pozvedne úroveň. Pokud šortky doplníte o košili nebo halenku a přidáte elegantní doplňky, práci máte hotovou.

4. Správná délka je základem. Můžete mít sebevypracovanější postavu, ale příliš krátké kraťasy se mezi elegantní nikdy nezařadíme, budou-li odhalovat mnoho. Ujistěte se, že zadek je zakrytý. 

5. Koženka a satén - dva aktuálně velice populární materiály se na šortky rozhodně hodí. A tím, že budou vaše kraťasy samy o sobě z kvalitního materiálu, můžete je doplnit bavlněným trikem a sakem a elgantní outfit je na světě. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram