Jak se dají nosit midi sukně?

Jak se dají nosit midi sukně?

Sukně pod kolena působí úžasně na sociálních sítích, ale možná jste si žádnou nekoupila, protože nevíte, jak ji vlastně nosit. Pojďme to společně změnit!

Kouzlo midi sukní se neustále vrací a snaží se očarovat nové a nové ženy a dívky. Daří se mu to. A není vlastně nic divného na tom, že se vrací. Úplně stejně se navrací i minisukně, zvonáče, kožené bundy, nášivky nebo špičaté lodičky. Midi sukně se pohybují od délky ke kolenům až do poloviny lýtek a zejména záleží na střihu, typu vaší postavy a také materiálu, jenž byl na sukni použit. Všechny tyto délky však souhrně zařazujeme pod midi. Střihově se však setkáte se dvěma základními modely - áčkovou sukní zvýrazňující linii pasu nejčastěji z pevného nemačkavého materiálu a pouzdrovou bavlněnou sukní, která dokonale obepne vaše boky i stehna.

MIDI sukně a co k ní?

Áčkovou sukni (jako tu černou, kterou jsme vám vybrali na ukázku níže) určitě můžete zkombinovat s jednobarevnými obepnutými tílky a triky, záleží na počasí. K pouzdrovému střihu oblékněte košili nebo halenku, vyvarujte se ale přiléhavým kouskům, ty bohatě zastoupí právě midi pouzdrovka. Jako ulité k ní padnou tenisky. Ze všech druhů obuvi možná nejvíce. K oběma typům sukní perfektně vypadají hrubě pletené svetry (klidně oversize) a menší kabelky, nejlépe psaníčka.

Tak co, už si konečně koupíte tu svou vyvolenou?

TOP 3 SUKNĚ PODLE MÓDA.CZ

           

Černá koženková sukně Noisy May 1 199 Kč ; Pudrově růžová saténová sukně H&M 1 299 Kč ; Krémová zavinovací sukně Bianca Popp 2 179 Kč

pinterest.com ; zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram