Jak se oblékli svatebčané na svatbu Meghan a Harryho?

Jak se oblékli svatebčané na svatbu Meghan a Harryho?

Královská svatba je nejskloňovanější událostí posledních dnů. Jaké outfity svatebčanů nás nejvíce zaujaly?

Na královskou svatbu do Windsoru se sjelo spoustu hostů, ať už z královské rodiny nebo z okruhu přátel. Obléct se vhodně na takovou svatbu ovšem není žádná hračka, musí se dodržet nespočet pravidel a předpisů, se kterými si hosté poradili opravdu snadno a hravě. Pokud někdo doufal, že uvidí okázalé róby, byl nejspíš zklamán. Vzhledem k denní době se zjevně jednalo o dresscode Morning Suit. Pro muže žaket a pro ženy krátké slavnostní šaty. A co by to bylo za královskou svatbu bez ozdobných kloboučků?

PUDROVÁ KLASIKA

Pudrové a růžové odstíny bezesporu ovládly královskou svatbu. Spoustu pozvaných žen vsadilo právě na tuto elegantní jistotu. Serena Williams zazářila v asymetricky řešených šatech od značky Versace, které doplnila stylovým fascinátorem. Oprah vsadila na jednoduché šaty s krajkovými lemy. Oproti Serene však zvolila velký klobouk s výrazným zdobením. Pudrovou klasiku si vybrala také manželka prince Charlese, Camilla.

VÝRAZNÉ A PUDROVÉ BARVY

Barvy letos opravdu ovládly celý Windsor. Když ne v růžové a pudrové, objevily se ženy v bledě modrých či zelených odstínech. Princezna Eugenie z Yorku a princezna Beatrice vsadily na modrou, stejně jako Sophie Countess z Wessex, která oblékla velmi stylový outfit od Suzannah. Vzorovaný cropped top a široká midi sukně doplněné kloboučkem z peří vypadají opravdu famózně. 

V kurzu byla také zelená v různých odstínech. Limetkově zelený kabát z dílny Stewart Parvin oblékla sama Královna Alžběta II., maminka nevěsty naopak vsadila na mentolově zelený komplet značky Oscar de la Renta. Ve svítivě zelených šatech s volány se objevila Caroline Greenwood. V kurzu byla žlutá, kterou oblékla Amal Clooney. Karen Spencer naopak zářila ve fialovém kompletu doplněném výrazným fialovým kloboučkem.

ELEGANTNÍ TMAVÉ OUTFITY

I přesto, že královskou svatbu ovládly světlé a barevné modely, nesmíme zapomenout zmínit ženy, které vsadily na tmavé barvy a zářily úplně stejně. Velmi půvabně působila Victoria Beckham,která tmavě modré šaty s průstřihy osvěžila oranžovými lodičkami. Na tmavě modrou vsadila také Sarah Rafferty, jednoduché minimalistické šaty s nesmírně rafinovanými rukávy opravdu zaujaly.

A CO MUŽI?

Jak jsme již zmiňovali na začátku článku, nejvhodnějším mužským oděvem byl takzvaný morning suit. Žaket oblékl například Gabriel Macht, ten se navíc sladil se svojí partnerkou Jacindou Barrett. Ta oblékla bordo šaty s rafinovaným průstřihem, Gabriel pak zvolil kravatu ve stejné barvě. Mezi pozvanými byli také Elton John s Davidem Furnishem. Abychom neopomenuli ani druhého nejdůležitějšího člena svatby; Princ Harry, stejně jako jeho bratr William, oblékli černo-červené uniformy.

Twitter, Facebook

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram