Jaké střihy plavek dominují létu 2018?

Jaké střihy plavek dominují létu 2018?

Než zmizíte na lehátko k moři, chtělo by to ještě přikoupit nové trendy plavky. Jaké střihy jsou in v sezóně 2018?

1. Volány

Volány kromě šatů, triček a kabelek najdete také na plavkách. Pro ty z vás, které si rády přidávají trochu objemu v oblasti hrudníku, přináší tento trend dobrou zprávu. Volány opticky zvětšují! Je jen na vás, jakou formu volánkových plavek zvolíte. Může se jednat o drobný detail na rukávcích, na boku kalhotek nebo také o velký volán, který zakryje klasicky střižený bandeau vrchní díl. Mrkněte se po novém kousku do LeeCooperu nebo do Lingerie.

2. Laserové vykrojení

Jakmile zahlédnete plavky s pravidelně vykrojenými obloučky, můžete si být jistá, že se jedná o výřez pomocí laseru. Díky velmi tenkému paprsku je možné látku oříznout bez následného třepení. Právě díky této metodě dokážou dnes značky vykouzlit nové detailní zdobení oblečení, které se v sezóně 2018 přesunulo i do plavkové oblasti. Velký výběr plavek s laserovým vykrojením najdete v prodejnách H&M. 

3. Jednodílné modely

Sláva jednodílných plavek nabývá v sezóně 2018 na nebývalé síle. Zdá se, že kdo nepřibalí do kufru k moři i jednodílný model, jako kdyby snad vůbec nebyl trendy. Zda se rozhodnete jednodílné plavky vyzkoušet nebo ne, je čistě na vás. Za nás jen dodáváme, že se nosí všechny střihy od tradičně střižených monokin až po modely s originálními průstřihy, šněrováním na zádech i ve výstřihu a samozřejmě s volánky či laserově střiženým okrajem. Zajímavé modely najdete třeba v prodejně Lindex, TIMEOUT nebo A3 SPORT. 

Sháníte plavky a jste navíc z jižních Čech? Pak skočte na nákupy do IGY Centra v Českých Budějovicích, kde najdete všechny uvedené značky na jednom místě a další z více jak stovky obchodů, které toto největší obchodní centrum v kraji nabízí.

hm.com ; soliver.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram