Jarní kabátky aneb přivolávání jara

Jarní kabátky aneb přivolávání jara

Jaro je konečně tady a můžete se těšit na sluníčko a snad i lepší náladu. Odložte zimní bundy a sáhněte po jarních kabátcích. Pojďte si společně užít teplo, máme pro vás 4 žhavé favority.

Těšila jste se na jarní slunce a krásnou rozkvetlou přírodu? My také! Ten správný kabát podtrhne vaši postavu a s vhodnou barvou dodá outfitu vše potřebné. Máte rády vzory, barvy a zajímavý design? Přesně tohle nabízejí krásné jarní kabátky, které nesmí chybět v žádném šatníku.

Oversized kabát

Tento druh kabátku je spíše pro chladnější dny, takže právě ideální na začátek jara. Je to takový ten kousek, kdy nevíte, co si obléct a sáhnete po oversized kabátku. Na ulici zahlédnete otužilce v kraťasech, zatímco jiný má sobě šálu i svetr.

Kostky jsou ve hře

Kostkované kabáty jsou stále hitem a ovládají většinu obchodů s jarní módou. Jsou to především kabátky rovných nebo oversized střihů. Hodí se k džínům, sukním, ale i šatům. Můžete sáhnout po výrazné barvě nebo klasické šedé kombinaci.

Klasický trenčkot

Lehký plášť, který určitě vynosíte od jara do podzimu. Nestárnoucí klasika, která se vyplatí. Vyberte si z barevných variant, mezi které nejčastěji patří béžová, hnědá, khaki nebo starorůžová. Elegantní kousek, který se hodí vždy.

Žluté barvy

Jedna z nejpopulárnějších barev roku 2020 je žlutá. Dík této barvě rozzáříte ulici a přivoláte slunce. Můžete jej sladit s bílými nebo béžovými kalhotami a budete vypadat skvěle. Jelikož je to hodně výrazná barva, tak raději k ní dávejte tlumenější a méně výrazné tóny.

Zdroj foto: Pinterest.com, Pixbay.com, Pexels.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram