Jason Wu přichází s kolekcí pro silnější ženy

Jason Wu přichází s kolekcí pro silnější ženy

Trend plus size se rozšiřuje čím dál tím víc. Módní návrhář Jason Wu vydal prohlášení, že ve spolupráci se značkou Eloquii pracuje na kolekci pro silnější ženy.

Značka Eloquii se vyznačuje tím, že tvoří módu pro silnější ženy a za posledních několik let se spojila už s mnoha zajímavými tvářemi. Posledním velkým jménem, které bude na nové kolekci pracovat, je sám Jason WU. Eloquii tím zamíří také do vyšší módy. Plánovanou spolupráci značka oznámila prostřednictvím svého Instagramového účtu pod fotkou první skici. To je zatím vše, co jsme z chystané kolekce viděli. "Líbí se nám odhodlání Jasona Wu navrhovat krásné oblečení pro ženy tak, aby v něm mohly oslavovat svou sílu a smyslnost," nechala se slyšet Jodi Arnold jako hlavní kreativní ředitelka Eloquii. 

Jason Wu je znám jako muž, který obléká mimo jiné i Michelle Obama, Karlie Kloss nebo Lily Aldridge. Příznivkyní jeho módy je také Vévodkyně za Sussexu. Tento okamžik je historicky prvním, kdy známý návrhář spojí své jméno s plus size kolekcí. 

fashionisers.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram