Jednoduché malé kabelky, které doplní jarní look

Jednoduché malé kabelky, které doplní jarní look

Zasvítily na nás paprsky jarního sluníčka a hned je lépe, nebo ne? Kromě lehčích outfitů přišel čas také na novou barevnou kabelku.

Jarní počasí si žádá vlastní pravidla. Jedním z nich je třeba odložení velkých a tmavých kabelek a jejich nahrazení menšími barevnými crossbody, které oživí i vaše neutrálně laděné outfity. Právě drobné kabelky zastupují jedinečnou možnost, jak do svého šatníku vnést více barev a hravosti. Pokud si netroufnete nosit kanárkovou, jelikož vám nejde k pleti, zářivě žluté psaníčko je skvělou alternativou. Kromě žluté si můžete vybírat z trendy starorůžové, bledě modré, stříbrné nebo zlaté.  

 
Růžová 529 Kč ; Černá 529 Kč

 
Hnědá 599 Kč ; Béžová 599 Kč

Díky jednoduchému střihu, ve kterém byly kabelky ušity, vám umožňují jimi doplnit i formálnější oblečení. Ať už zamíříte na důležitou pracovní večeři nebo do divadla, jednobarevné psaníčko bez výrazného zdobení a popruhu vykoná parádní službu. Pokud toužíte po tom, aby vaše kabelka z outfitu vystupovala a přitáhla každé oči, troufněte si na zmiňovanou zlatou nebo stříbrnou. Poznáte, že se kombinují kupodivu dobře. Dokonce lépe než růžová nebo fialová.

 
Béžová 699 Kč ; Červená 699 Kč 

 
Zlatá 329 Kč ; Modrá 329 Kč

 
Žlutá 329 Kč ; Modrá 329 Kč

answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram