Jitka Schneiderová nejen božsky tančí, i se skvěle obléká

Jitka Schneiderová nejen božsky tančí, i se skvěle obléká

Ještě do poloviny tohoto roku jsme ji znali jako skvělou herečku. Po jejím tančení v soutěži Stardance se u diváků zapsala také jako výborná tanečnice. A nám nezbývá než doplnit, že se i úchvatně obléká!

Probojovala se do finále sedmé řady Stardance, kterou vysílá Česká televize a naprosto uchvátila. Její taneční umění se zapsalo k tomu hereckému a už ji to nikdo nevezme. Těšila diváky pravidelně každou sobotu, a přestože šaty do taneční soutěže si úplně sama nevybírala, vždy ji slušely. Stejně tak i líčení a veškeré účesy, které na ní kadeřnice vystřídaly. Jedna z porotkyň Tatiana Drexler dokonce jednou prohlásila, že se nedokáže soustředit na tanec protože stále musí koukat na Jitku, jak je krásná! A my souhlasíme. 

Když se zaměříme na její osobitý styl oblékání, máme ji snad radši ještě o něco více. A to jsme si mysleli, že to ani nejde. Má osobitý a nezaměnitelný styl. Na červený koberec vždy volí ženskou eleganci na nejvyšším stupni v podobě dlouhých splývavých šatů a vysokých podpatků. Když míří na večírek, nejčastěji ji vídáme v černé. A musíme podotknout, že Jitka patří přesně k těm ženám, které dokážou zkombinovat černé oblečení dohromady a vypadat zajímavě a ještě k tomu inspirovat. Tleskáme! Jitka to umí na tanečních parketách, před kamerami, na pódiu a jsme si téměř jisti, že by ji to šlo i na přehlídkovém mole!



 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram