Justin Bieber spolupracuje na novém přírodním deodorantu

Justin Bieber spolupracuje na novém přírodním deodorantu

Zpěvák Justin Bieber se spojil se společností Schmidt's Naturals a společnými silami vytvořili deodorant s novou vůní.

Přírodní značka deodorantů Schmidt's Naturals vlastnící společnost Unilever vytvořila novou vůni s názvem „Here + Now“, tedy „Tady a teď“. Bieber tuto spolupráci odtajnil včera na svém Instagramovém účtu. Podílel se na koncepci produktu, spolupracoval se značkou na názvu, obalu i konkrétní vůní, která zatím není odtajněna.

Výrobek bude v prodeji od podzimu 2019, ale společnost zatím mlží ohledně jeho složení i balení. Bieber sice na konci března tvrdil, že se teď bude věnovat svému manželství a vlastní duševní pohodě, od té doby však vydal novou píseň s názvem „I Don´t Care“ s Edem Sheeranem, na začátku tohoto měsíce oznámil spolupráce s DJem Khaledem na písni „No Brainer“ pro nejnovější album Djs „Father of Asahd“ a nyní zveřejnil informaci o spolupráci na přírodním deodorantu.

Bieber je velmi produktivní, další pozornost má jeho módní značka Drew House, kterou vytvořil počátkem tohoto roku. Kolekce je složená převážně z béžových manšestrových kousků a triček s grafickým potiskem, stejně jako ji tvoří svetry s logem smajlíka.

instagram.com/justinbieber

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram