Karolína Kurková byla hlavní hvězdou Cowanovy módní show v New Yorku

Karolína Kurková byla hlavní hvězdou Cowanovy módní show v New Yorku

Extravaganci v podobě neonových barev, peří, šachovnice a metalického odlesku předvedl mladý návrhář na týdnu módy v New Yorku.

Christian Cowan, mladý návrhář, designér extravagantních modelů. Nebojí se výrazných detailů, vzorů, neonových barev, metalických i třpytivých odlesků. Výjimkou nebyla ani jarní kolekce pro rok 2020.

Je tak hezké vybudovat značku, když jste mladí, protože když se retrospektivně ohlédnete, vidíte, jak s vámi roste,“ promluvil návrhář o své značce.

Tentokrát se inspiroval přímo v kořenech své rodiny, ve španělské vesnici Moaña, kde vyrůstal. Hlavní múzou pro jeho kolekci byly silné ženy v jeho rodině. Na jaře svou domovinu navštívil a první věc, která se mu dere na paměť při její návštěvě, je ručník na pláži, coby symbol odpočinku. A právě ručník zdobil hlavu nádherné modelky Karolíny Kurkové, která show otevřela krátkými bílými froté šaty poseté křišťálovými pruhy spolu s třásněmi. Karolína byla hlavní hvězdou přehlídky, která zároveň i celou přehlídku uzavírala v růžových průhledných šatech krátkého střihu s nepřehlédnutelnými rozměrnými rukávy z peří. Česká kráska původem z Děčína dokazuje, že ženy zrají do krásy a ve svých 35 letech je právem nositelkou modelingového titulu „topmodelka“.

V kolekci najdeme flitry, průhledné materiály, peří i metalický lesk na základních kouskách oblečení jako jsou krátké šaty, topy, overaly, kalhoty, kabáty i bundy hodny bujarých večírků v centru samotného New Yorku, kam se kolekce postupně ubírá od rodného domova. Jemné zbarvení kolekce plynule přecházelo do růžových, červených a černých tónů. Nejzajímavějším vzorem pak byla šachovnice.

Velmi zvláštní kolekce, která nemusí lahodit oku každému, avšak Cowan zná své klientky: Milují podpatky, barvy a nebojí se zářit.

Zdroj: vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram