Kniha nafocená pod vodou - Galateia - Volání moře

Kniha nafocená pod vodou - Galateia - Volání moře

Knižní sága GALATEIA díl I. Volání moře od Marty Cottora a Lucie Drlíkové je fantasy příběh odehrávající se na ostrově Martinik v Karibském moři o nádherné dívce, která v sobě skrývá tajemství mořských bohů.

Dobrodružný příběh o lásce, zlobě, opředený legendami nadchne nejednoho čtenáře. Kniha bude plně ilustrována podvodními fotografiemi Lucie Drlíkové.

Scény pro fotografie hlavních postav jsou zpracovány na míru dle knižní předlohy a fantasy postavy ztvárňují známé tváře - Klára Issová, Václav Noid Bárta, Anna Julie Slováčková a další osobnosti. O šaty se postarala návrhářka Tereza Sabáčková. Mořskému Orákulu propůjčila svůj magický hlas herečka Pavla Drtinová. Projekt bude financován crowdfunding sbírkou na Hithit.cz, která proběhne od 19. 2. do 21.3. 2018. Kampani bude předcházet filmový trailer kompletně natáčený pod vodou. Kniha půjde do tisku během dubna 2018, a v průběhu druhého čtvrtletí tohoto roku bude k dispozici čtenářům, kteří si ji předplatili v crowdfoundingové kampani. Její koupí automaticky přispíváte na děti s Cystickou fibrózou.