Kniha Study of Pose s Coco Rocha

Kniha Study of Pose s Coco Rocha

V knize Study of Pose, tedy Studie pózy, figuruje ta nejpovolanější - kanadská modelka Coco Rocha, mistryně toho, jak si správně stoupnout před fotoaparát.

Coco Rocha se ne nadarmo přezdívá královnou póz. Zvládne jich desítky do minuty a je k nezastavení. Proto je múzou vlastní knihy The Study of Pose, na které spolupracovala s fotografem Stevenem Sebringem. V knize najdete kolem tisícovky póz, takže když si je rozpočítáte do ceny knihy, vlastně vás ani tolik stát nebude.

Každá z póz se fotila speciální technikou, proto snímky vypadají trojrozměrně. Jako by člověk sledoval film a nelistoval jen knihou. O Coco je známo, že moc ráda experimentuje a hlavně s technologií (nedávno propagovala Google Glass), tudíž se dlouholetý nápad Stevena Sebringa mohl stát skutečností. ‚‚Modeling nemá být brán vážně. Některé pózy jsou šílené, ale stále to jsou pózy," řekla k některým kreacím se svým tělem Coco.

Kdo neseženete knihu, můžete si pustit jedno z videí, které kolují po internetu. Coco je totiž během pózování před fotoaparátem naprosto neskutečná. Neuvěřitelně rychlá a její pózy jsou přesné. Posuďte sami: