Kolekce Belstaff by David Beckham 2015

Kolekce Belstaff by David Beckham 2015

Značka Belstaff a módní ikona David Beckham představují kolekci stylové a funkční pánské módy.

Britská značka Belstaff proslavená motorkářským oblečením, které si v minulosti oblíbil i americký herec a dobrodruh Steve McQueen, opět spojila své síly s módní ikonou současnosti Davidem Beckhamem.

Fotbalová legenda a firma s bájným Fénixem ve znaku tak navazují na svou předchozí spolupráci a představují kolekci, jež vzdává hold tradicím sahajícím až do roku 1924, kdy se značka Belstaff v anglickém hrabství Stafordshire zrodila.

Jelikož se Belstaff od svého zrodu soustředil na vývoj funkčního oblečení především pro motorkáře, ale také pro armádu, zejména pak pro piloty, je touto tématikou skrz na skrz prostoupena i nejnovější kolekce pánského oblečení, jejíž dominantou jsou převážně kožené motobundy klasických střihů do pasu. Krom kůže Belstaff také vsází jak jinak než na legendární materiál wax cotton, jenž v minulosti stál u zrodu jejich prvních zcela nepromokavých bund.

 

 

Klasické motobundy s prošívanými rameny či bundy v tolik typickém armádním stylu se skvěle snoubí i s dalšími kusy oblečení, které celou sbírku uzavírají. Nalezneme zde jednoduchá bavlněná trička, chambray košile, klasické denim kalhoty, ale i stylové doplňky jako šátky a rukavice.

 
           Bundy zhotovené z prodyšné egyptské bavlny napuštěné voskem

Kolekce David Beckham x Belstaff je již nyní dostupná u vybraných prodejců.

 

Zdroj: belstaff

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram