Kolekce Gigi Hadid x Tommy Hilfiger ke koupi v ČR!

Kolekce Gigi Hadid x Tommy Hilfiger ke koupi v ČR!

Zamilovali jste si stylovou kolekci Tommyho Hilfigera tvořenou ve spolupráci s Gigi Hadid? Teď si kousky z ní můžete koupit i v Česku. 

Vychutnejte si agresivní závoďáckou červenou, k ní trendy nášivky a kontrast s bílou a černou. Nejvíce ze všeho se hlavně nabažte pocitu, že to skvělé triko nebo sportovní podprsenka může být vaše a na jejich návrhu se podílela světová hvězda Gigi Hadid. Pokud si na křiklavé barvy moc nepotrpíte a nejlépe se cítíte v neutrálních tónech a promakaných střizích - mikinové šaty s gumou v pase a rafinovanými průstřihy na zádech jsou přesně pro vás. I v českých vodách lze nyní sehnat exkluzivní kolekci tvořenou ve spolupráci Gigi Hadid a Tommyho Hilfigera, která však už byla ukončená. Proto nečekejte, že snad z této dvojky vzejde ještě něco lepšího. Nevzejde. Tohle je to nejvíc, co dokázali!

  
Triko 1 899 Kč ; Mikinové šaty 5 299 Kč ; Sportovní podprsenka 2 399 Kč

V nabídce najdete také jednodílné plavky s americkým nápisem. Není pochyb, že v nich, jen co začne léto, budete za hvězdu z Pobřežní hlídky. Než se ale oteplí, nabízí ve spolupráci topmodelky a Hilfigera také decentní pruhovaný svetr nebo motorkářské džíny s roztrhanými koleny a šusováním. Kolekce je plná i dalších kousků včetně mikin, pouzdrových sukní, bund, bot, večerních šatů i kalhot. Čemu neodoláte?

  
Plavky 2 299 Kč ; Džíny 5 999 Kč ; Svetr 3 499 Kč

 

Celá kolekce je dostupná na Answear.cz.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram