Kolekce Modern Style: Jedinečná, odvážná a vždy stylová!

Kolekce Modern Style: Jedinečná, odvážná a vždy stylová!

Přivítejte jaro novým účesem! Schwarzkopf Professional představuje aktuální vlasové trendy Essential Looks Jaro/Léto 2015, kolekci vytvořenou pomocí nové barvy na vlasy IGORA Pearlesence.

Ve vzduchu už je cítit jaro, meze zaplavují první květy a příroda ožívá barvami, které nás vyzývají k přeměně. Účesy plné několika odstínů barev zvýrazňující vaši osobnost i jemné hippie vlny, právě to bude na jaře trendy! Změňte svůj vzhled i vy, inspirujte se jedním z účesů nové kolekce Modern Style Essential Looks od Schwarzkopf Professional.

Pearlescent Girls
Trendy se rodí na ulicích, kde módní blogeři a tvůrci trendů s citem pro míchání stylů a kombinování nevšedních barev vytvářejí originální a nepřehlédnutelné formy.

První vzhled v kolekci Modern Style, Pearlescent Girls, je přímo inspirovaný tímto stylem ulice. Trend reprezentuje strhující a odvážný mix čistých tvarů a přesných střihů se střední délkou vlasů, od jemných variant až po odvážné kreace. Kombinuje je s různými variantami perleťových pastelových odstínů. Pomocí barvy IGORA Royal Pearlescence můžete vytvořit obrovské množství barevných akcentů od smaragdu v tmavých vlasech po levandulové, jemné bonbónové nebo purpurové efekty. Trend Pearlescent Girls je jedinečný, odvážný, rebelský a vždy stylový, což se odráží v podobě účesů, stejně jako v unikátním stylu oblékání.


Hippi Glam
Výrazná řeč květin, uvolněné festivaly a pocit absolutní svobody. Druhý trend kolekce Modern Style, Hippi Glam, je poctou 70. létům. Schwarzkopf Professional dodal hippie vzhledu moderní podobu hodnou 21. století. Smyslné barevné akcenty IGORA Royal ve středně dlouhých nebo dlouhých vlasech dodávajÍ účesu jemnost víc, než kdykoli předtím. Svobodu ve vlasech umocní struktura, kterou jim dodáte pomocí výrobků OSiS+ Glamination.



Rock Chik
Rozjeďte to v rockovém stylu! Nová interpretace rockového stylu pro ESSENTIAL LOOKS Jaro/Léto 2015 znovuoslavuje provokativní krátké střihy, které vypadají drze, ale zároveň velmi žensky. Rock Chik představuje výrazně lesklou verzi rockového stylu. Červené tóny se záblesky mědi od Essensity, intenzivní lesk i překvapivé odlesky vytváří ve vlasek vzrušující hru světla a pohybu. Odvážné ženy si zamilují sestříhané účesy s ostrou konturou. Oslnivý lesk účesu zajistí BC Oil Miracle Sprejový olej. Vzrušující napětí s dotykem luxusu přesně vystihuje atmosféru navozující ro(c)k 2015!


Zdroj: Henkel
Foto: Essential Looks by Schwarzkopf Professional

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram