Kolekce Mothermood značky Mama by Segra se snaží ženám ulehčit nejen kojení

Kolekce Mothermood značky Mama by Segra se snaží ženám ulehčit nejen kojení

Česká oděvní značka Mama by Segra uvádí kolekci Mothermood, která je charakteristická minimalistickým designem a funkčními materiály.

foto: se svolením Mama by Segra

V každodenním spěchu ji ocení všechny mámy a ty, které kojí, budou jásat dvojnásobně. Všechny kousky z nové kolekce totiž mají boční zip, díky kterému mohou ženy kojit kdekoliv se jim nebo spíše jejich ratolestem, zachce. Nadčasovou kolekci provází také rozhovory na téma mateřství a svými odpověďmi přispěla třeba i blogerka Maškrtnica, která je sama dvojnásobnou maminkou.

foto: se svolením Mama by Segra

Realita versus představy o mateřství

Celá kolekce je určena autentickým ženám, které se nebojí být samy sebou. Mámy jsou představovány jako každodenní hrdinky a oblečení může v tomto případě sloužit jako upomínka toho, že i když se zrovna cítíte ošklivá a ani třetí kafe nezabírá na kruhy pod očima, děláte všechno nejlépe, jak dovedete.

Tento pocit vystihla právě Maškrtnica ve zmiňovaném rozhovoru: „Miluju děti, snědla bych je láskou, ale kolem páté večerní mi většinou už dochází trpělivost a slyším ze sebe mluvit svoji mámu a její všemožné plané výhružky, jakkoli si sama zním legračně. Mateřství a hledání svojí role je nekonečný proces.“

Na tento fakt odkazují kojící trika Sunrise Lover nebo Lost and found, která vám svým potiskem budou neustále připomínat, že mateřství není vždycky rozkošné, že je povoleno smát se i brečet. Zamilujete si je ale i díky rozparkům na bocích a příjemnému materiálu, kterým je bio bavlna.

foto: se svolením Mama by Segra

Mámou jednou provždy

Mama by Segra od svého vzniku usiluje o maximální udržitelnost. Oblečení je navrhováno tak, aby se dalo nosit déle než jednu sezónu. Značka proto i v nejnovější kolekci přichází s praktickými střihy propracovanými do posledního detailu. Například zelenošedé šaty se skrytými zipy na kojení můžete nosit ještě dlouho poté, co kojení přestane být vaším tématem. Zipy nejsou vidět a nápis Mothermood je platný pořád. Žena, která se jednou stane matkou, už je jí přece navždy. Jediné slovo vám tak bude evokovat stovky emocí, z nichž převládá ta nejsilnější – mateřská láska.

foto: se svolením Mama by Segra

Praktické kousky pro letní dobrodružství

Pokud patříte mezi akční maminky a nebojíte se své děti brát na výlety, určitě oceníte právě funkční materiály, ze kterých je kolekce vyrobena. Kojící mikina se zipy je delšího střihu, takže vás i vaše miminko zahřeje během dlouhých procházek, ale díky minimalistickému designu se nemusíte bát v ní vyrazit ani do města. Při jakékoliv aktivitě se i u tohoto kousku můžete kdykoliv spolehnout na vkusně zapracované zipy, které zaručí diskrétní kojení.

Kolekce Mothermood vychází z hodnot značky Mama by Segra – udržitelnost, praktičnost, ale hlavně oblečení navržené a ušité tak, abyste ho ocenily v těhotenství, během kojení, při nošení, ale úplně stejně i tehdy, až děti odrostou.

foto: se svolením Mama by Segra

foto: se svolením Mama by Segra

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram