Kolik bot byste měla vlastnit?

Kolik bot byste měla vlastnit?

Nechceme vám říct, že byste měla vlastnit milion párů bot. Nebojte se. Naopak, ve skutečnosti se nikdo nechce nacházet v situaci jako Carrie Bradshaw. Čím víc bot totiž máte, tím těžší je, si nějaké z nich vybrat.  

Dle jedné módní stylistky, která se považuje za minimalistku, co se týče jejího šatníku, byste měla vlastnit základy. Všechno v základních barvách, jako je šedá, černá, modrá, bílá, khaki a camel. Občas samozřejmě můžete změnit svůj módní apetit a sáhnout po jiném odstínu, ale základ je základ. 

Když budete vlastnit méně věcí, ráno se vyhnete zbytečnému stresu, který jistě každý den u skříně zažíváte. Otázky typu: "Co si dneska obleču? Modrou nebo žlutou? Kalhoty nebo sukni?" jsou typické pro každou ženu. Stejně je to i s vaším botníkem. Tohle množství vám dokonale stačí.

2 PÁRY TENISEK

Tenisky jsou v poslední době součástí snad každého outfitu. Doma mějte tedy dvoje v zásobě. Jedny bílé, které se hodí ke všemu a druhé klidně nějaké sportovnější.

2 PÁRY POHODLNÝCH PODPATKŮ

Naše láska k podpatkům je nesmrtelná, ale doma nepotřebujete mít tisíc párů, které stejně ani neunosíte. Stačí vám jedny klasické černé a druhé tělové. Hodí se ke všemu.

1 PÁR MÓDNÍCH PODPATKŮ

Samozřejmě někdy je potřeba sáhnout i po něčem extravagantnějším a módním, takže doma mějte jeden pár bot, který je jedinečný. Můžete je nosit na módní či společenské akce a všichni budou říkat jen "wow".

1 PÁR KOTNÍKOVÝCH BOT

Kdo doma nevlastní kotníkové boty, jako by nebyl. Vážně, na podzim jsou prostě nutností. Ať už jsou černé, hnědé nebo výraznější, určitě je doma musíte mít.

1 PÁR SLIPONEK

Naše jedny z nejoblíbenějších bot, které milujeme. Hodí se ke všemu a jsou moc pohodlné. Na ty nezapomeňte.

1 PÁR PLOCHÝCH SANDÁLKŮ

Léto, léto mý... Potřebujete sandálky, které jsou neutrální a hodí se ke všemu. 

1 PÁR SANDÁLKŮ NA PODPATKU

Není nic krásnějšího než letní sandálky k letním šatům. Nejlepší jsou kovové odstíny, které se hodí ke všemu. Pak už stačí jen vybrat kabelku a bude to dokonalé.

Tak to je skvělá zpráva, nemyslíte?

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram